Kupie gazniki weber dcoe do 2.0DOHC

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupie zestaw pionowych weberow dcoe 40 wraz z kolektorem dolotowym w stanie jak najlepszym.Silnik siedzie w 125p,mysle ze powinny pasowac.

jak pionowe to nie weber dcoe tylko ida/idf

albo dellorto drla
nie wiem jak w irl ale generalnie w uk mozna kupic takie gazniki ze smieszne pieniadze w pl moze byc trudno kupic cos w db stanie za sensowna kase

przykladowo ja swoje dellorto dhla45 sciagalem z uk i za 95 gbp mialem gaznik kolektor lejki i filtr i to bylo gotowe do zalozenia

w lipcu bede sprzedawal dwa podwojne webery DCOE w idelanym stanie jak by co

ale twoje cfaniaku nie maja ssania P

to sa 40tki?

Parnel jaka orientacyjna cena za Twoje gaxniki? Masz do tego kolektor?

Cytat:
2007-06-13 16:49:47, flapjck1 pisze:
ale twoje cfaniaku nie maja ssania P to sa 40tki?

choke is for looooosers Prawdziwe samochody sportowe kiepsko odpalaja, ot co!

Witam!!!
Dowiedzialem sie ze do mojego silnika 2.0 z aparatem zaplonowym w bloku nie mozna zalozyc gaznikow typu weber czy dellorto.Nie ma na to miejsca...Dzieki wam za pomoc!!
Pozdrawiam

Witam!!!

Niestety do mojego silnika nie moge zamontowac weberow czy dellorto.Aparat zaplonowy w bloku psuje cala robote...Szkoda,moze kiedys cos pomyslimy Dzieki i pozdrawiam

no wlasnie ile takie gazniki sa warte ??? sa to 40 ,zwezki 30mm trabki 6 cm venturi 4,5 paliwo 155 powietrze 200 emulsja F7 przyspieszenie 35

Cytat:
2007-06-13 23:56:03, Parnel pisze:
no wlasnie ile takie gazniki sa warte ??? sa to 40 ,zwezki 30mm trabki 6 cm venturi 4,5 paliwo 155 powietrze 200 emulsja F7 przyspieszenie 35

warte sa tyle, ile ktos za nie da. Moge takie (tylko ze ssaniem miec za jakies 350zl i mysle ze to normalna cena. Swoje 40 (tez ze ssaniem) ze zwezkami 32 dostalem we wloszech za darmo.

Moze jeszcze malo wiem o gaznikach ale nie widzialem jescze czterdziestek DCOE bez ssania ,oczywiscie ze moje maja ssanie !!

to ja w takim razie pierwszy raz widze dcoe ze ssaniem ale bez dziury do dodatkowego powietrza

to sa gazniki przystosowane do pracy z trabkami ,powietrze do dysz gaznik pobiera przez szpare pod dekielkiem kontrolnym dysz, tym zakrecanym na motylek ,i wszytskie DCOE maja ssanie

Zaproponuj cene ja pierwszy je zaklepuje jak bedzie rozsądna