Yyyyyy co jest... ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Kto ma jaka.. bo nie wiem czym sie roznia... hmmmmmm

Chętnie spróbowałbym odpowiedzieć na zadane pytanie, ale jest jeden podstawowy problem - NIE ROZUMIEM TWOJEGO PYTANIA
!!! czy mógłbyś je przeredagować?
pozdrawiam wicio

Cytat:
2003-06-16 20:12:09, witoldnowak pisze:
Chętnie spróbowałbym odpowiedzieć na zadane pytanie, ale jest jeden podstawowy problem - NIE ROZUMIEM TWOJEGO PYTANIA
!!! czy mógłbyś je przeredagować?
pozdrawiam wicio

Według mnie chodzi o to, że śa jakieś dwa rodzaje klap tylnich i blend. Nie wiem czym się rónią oprócz oznaczeń podanych powyżej . może jakimś szczegółem, ale nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie .

Pozdrawiam!!!!

Pewnie chodzi o trzeci światło STOP w blendzie.

Hehehe próbowałem rozebrać pytanie Key zanim się rysunek otworzył stąd moja konsternacja! bo przyznacie, że z samego słowa pisanego trudno wyczuć o co biega
pozdrawiam wicio
p.s. jutro zapytam kolesia który pracował na końcówce.

Ja osobiscie widzialem tylko dwa rodzaje blend... taka z napisem ESPERO i taka bez napisu... ale watpie rzby byly inaczej mocowane...

Zainteresowalo mnie to bo bylem ostatnio na szrocie i widzialem ze 30 roznych blend i wszystkie byly identyczne....

odpowiadam na pyatanie .....

sa 2 rodzaje jedne z swiatłami przeciwmgielnymi w blendzie i opcja bez tych swiatel. z zewnatrz niewiel sie roznia bo w tych bez przeciwmielnych postoje sa szersze ... ale ja przyjzycie sie na ulicy esperakom to widac ze niektore niemaja przeciwmgielnych w blendzie.....

Adam nieprawda - one nie mają oddzielnych przeciwmgielnych.

Przeciwmgielne są razem z pozycyjnymi - jest tam zwykła zarówka dwu-włóknowa

Mają tez minimalnie inny odcień - są bardziej czerwone.

PS moim zdaniem są dużo ładniejsze - esperak szczególnie w nocy z takim pasem wygląda jak alfa 166 ........z daleka afkors

[ wiadomość edytowana przez: Tomek-Mydlowski dnia 2003-06-17 00:33:29 ]

Aha i jest jeszcze jedna rzecz, ktora bardzo laatwo zauwazyc - te z zintegrowanymi swiatlami przeciwmgielnymi maja czarny napis "espero" na srodku blendy....

nie zawsze

niech ktos zamiesci fotki bo ja jednak nie rozrozniam

ja mam przeciwmgielne i niemam napisu ESPERO zreszta tak jak 90% posiadaczy takiej blendy napis robilo sie chyba we wlasnym zakresie.. co do dwowłuknowej zarowki to niewiem czy to na przeciwmgielne czy nie na rozszerzone stopy tak jak ja mam teraz ....+ osobne przeciwmgielne.

KeyJay a gdzie byłeś na tym szrocie???????

No właśnie! Gdzie?
Bo ja chcę jak najszybciej kupić sobie jakąś używaną blendę bo moja mi popękałą w kilku miejscach...
...a ta blenda bez dzielonych miejsc na przeciwmgielne i stopy bardzo mi się podoba bo światło postojowe i światło stopu będzie oczywiście szersze po zaświeceniu się...
Widziałem już kilka takich Esperaków w Wawie i zastanawiałem się dlaczego oni właśnie mają te stopy takie szerokie...

Ten gość co pracował na końcówce powiedział:
co wy pieprzycie!!!!!!!!!!!!
to był cytat!
poddo nie ma innych in poland jak te norm!!!!
on innych nie zakładał!!!
pozdrawiam wicio