Czy mechanik robi mnie w balona ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Odstawilem moje auto do mechanika mialem problem z obrotami powiedzial ze to komputer padl koszt nowego 4 tys zł ??? przestrojenie używki koszt 2,5 tys zł

bo podobno nie dopasuje jakiej uzywki czy robi mnie w balona czy ma racje ?

esi 1.4 98 r

chyba tak

w balona mało powiedziane,hmmm u siebie bym kompa znalazł to takiego chyba silniczka z mk7

[ wiadomość edytowana przez: RemikGT dnia 2007-06-13 14:38:42 ]

koszt uzywanego kompa w mojej miescinie to około 150 zł zmien mechanika przeciez za 4000 tyś zł kupisz na chodzie MKV

klik

co za kutttttttttttttttttt jak znajdziesz to daj znac kupie z checia on mi pierdzieli ze jakies klucze orginalne ze przerobka uzywki 2,5 tys zl kosztuje moim zdaniem powinny sie tylko nr zgadzac i tyle gdzie go tak apropo znajde ? w ktorej czesci esiego

to 4 mechanik i chyba najleszy w trojmiescie pod wzgledem skali oszustwa rece opadaja

moze chce Ci tam wsadzic jakiegos p4 4500 MHz za tyle kasy

podałem linka z allegro popatrz sobie ful tego jest

a moze to nie komp jak wiadomo w essim jet wiele innych rzeczy które odpowiadają za obroty sprawdź dobrze

powiem tak: ładnie chciał Ciebie wydoić

no pojechał troche widac konkretny facet

raczej sprawdzalem juz wszystkie rzeczy ktore moga za to odpowiadac , ale bede dalej probowal

Wyobrazcie sobie skale mojego wq......... teraz rece opadaja co za ludzie moze ktos z trójmiasta mi pomoże ?

Cytat:
2007-06-13 14:33:47, rainforest pisze:
Odstawilem moje auto do mechanika mialem problem z obrotami powiedzial ze to komputer padl koszt nowego 4 tys zł ??? przestrojenie używki koszt 2,5 tys zł bo podobno nie dopasuje jakiej uzywki czy robi mnie w balona czy ma racje ? esi 1.4 98 r

hahaha idź spytaj czt procesor będzie freonem chłodzony bo za 4 tyś to już niezła maszynka

dzieki koledzy , za pomoc

ja zanim oddawałem swojego essiego do mechanika to pierwszą rzeczą jaką zrobiłem było przeczytanie wszystkiego na tym forum na temat danej usterki a znajdziesz tu bardzo dużo przydatnych informacji a najważniejsze jest to ze będziesz bogatszy o wiedze i tak łatwo nie dasz sie zrobic w balona ja moge podać przykład jak wymieniałem uszczelniacze zaworów to pierwsze zdanie które usłyszałem od psełdofachowca ze bez ściągania głowicy sie nie obedzie więc pojechałem z nim krótko nie pier.....ol
pan ze trzeba ściągać głowice bo doskonale wiem ze nie trzeba facio coś tam sie zaplątał no zaczoł z innej beczki ze da rade bo tam jakiś klucz ma do ściścięcia sprężyny no i zrobił robote w przeciągu dwóch godzin skasował 50 zł i po sprawie a teraz łatwo sobie mozna policzyć ile kosztowała by robota ze ściąganiem głowicy:uszczelka planowanie głowicy robocizna dwa dni bez auta itp.

POZDRAWIAM

czytam bardzo dokładnie to forum robiłem krok po kroku rzeczy ktore odpowiadaja za moja usterke ale na marne dlatego oddalem do pseudo fachowac i teraz mam skutki

[ wiadomość edytowana przez: rainforest dnia 2007-06-13 15:19:43 ]

Niesamowite co potrafią wciskać

Mają może w głowach cenniki z lat 96

może mu sie kalkulator popsuł i źle policzył ...

Cytat:
2007-06-13 15:12:34, rainforest pisze:
czytam bardzo dokładnie to forum robiłem krok po kroku rzeczy ktore odpowiadaja za moja usterke ale na marne dlatego oddalem do pseudo fachowac i teraz mam skutki [ wiadomość edytowana przez: rainforest dnia 2007-06-13 15:19:43 ]

sprawdz Priva