MotoNews.pl

Dach rozsuwany VW Polo 1,4=96r

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Od kwietnia jestem posiadaczem VW Polo 1,4=96r z wielkim panoramicznym dachem (poen air) fajna sprawa do momentu kiedy nie nawali, na dzień dzisiejszy nie znam przyczyny uszkodzenia, prawdo podobnie z objawów wynika : zablokowanie rolek, albo awaria przekładni. Zablokowanie jest do usunięcia gorzej z uszkodzonym silnikiem ,więc na wszelki wypadek zwracam się z prośbą o namiary możliwości zakupu takowego silnika. Serwisy VW: owszem ale cygan za matkę wziął by mniej, w kilku miejscach obdzwonionych nie podjęto tematu, więc zwracam się z prośbą może ktoś z forum jest w stanie dać namiary w tym temacie

szukaj na alleegro tezz od polo 6N

Serdeczne dzięki za namiary, przekopałem wszelkie giełdy,aukcje i komisy na które miałem adresy-raczej marne szanse, jedynie w salonach, ale uzyskałem pomoc od „Polowicza” Mirka z Klubu „Polówki”co do naprawy dachu i wydaje mi się że u mnie nastąpiła tylko awaria pod względem mechaniczny więc jakoś dam sobie radę.
Ale ta sprawa przeszła na drugi plan ze względu na „kolizję z dziczyzną” i w tej chwili muszę naprawić błotnik i reflektor , tak więc dach zostaje na deser