| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-06-17 17:01:36 Prezentuję fotki moich nowych, białych kierunków. Jestem dumny z tego prostego powodu, że ich adaptacja do Espero jest dość pracochłonna
Jeśli nie będzie widać fotek to wejdzcie tu [ wiadomość edytowana przez: SpeedR dnia 2003-06-17 17:18:37 ] |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2003-06-17 17:43:41 bardzo ładne...... gratuluję... |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-06-17 21:52:42 Świetnie pasują....do białego!! Gratulacje! Niestety przy moim granaciku jakoś zupełnie nie wyobrażam sobie takiej zmiany |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-06-17 22:54:46
Dziękuję za miłe słowa. A odnośnie granatowego kolru nadwozia, to są (również do Astry) identyczne kierunki w odcieniu niebieskim (zaznaczam, że również świecą na pomarńczowo |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-06-18 00:10:56 Ooooooooo...odcień niebieski ???!! Ja chcem takie zobaczyć!!...nio nio to jest myśl !!!...czy w salonie Opela bendom takowe afta do oglandniencia?? |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-06-19 12:21:06 Za kierunki dałem 50 zł. a kupiłem bezpośrednio w Oplu na Ostrobramskiej.
Niebieskich akurat tam nie widziałem, ale swojego czasu były na tuning.pl a niedawno widziałem w Norauto. |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-06-20 01:05:37 Albo se kup niebieskiego MOTIP'a (spray do malowania lamp samochodowych) i będziesz miał ten sam efekt za 30pln... mało tego - będziesz mógł sobie zrobić również granatowe kierunki z tyłu tak jak ja mam czarne |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-06-20 16:20:27 No tak Łukasz, jasne,że można ale zdecydowanie nie chciałbym malować MOTIP-em pomarańczowych, oryginalnych kierunków!....tak czy inaczej musiałbym najpierw założyć np.białe, a dopiero potem prysnąć na niebiesko /czyli pewniej już prościej kupić BLUE gotowce/...co do tyłu to już w ogóle tego nie widzę...nie podoba mi się "napylanie" na czarno oryginalnych światełów natomiast podoba mi się zastosowanie oryginalnych "czernionych" lampuf które np.produkuje HELLA....tyle,że niestety nie do Esperaczka |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-06-20 17:54:09 No mi też się bardzo podobają lamy helli i nie tylko... Ale jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze... Ja na przykład chciałbym oddać specom swoją blendę żeby mi profesjonalnie całą zrobili czarną, ale tak, aby nawet w słoneczny dzień było dobrze widać zapalone światła... nawet znalazłem takich kolesi - tylko chcą za to 300pln... no i tu się zachcianki kończą i trzeba liczyć na samego siebie... |