Spryskiwacze do reflektorów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!!
Wiadomym jest, że spryskiwacze do reflektorów to towar mocno deficytowy. Spryskiwacze w modelach po liftingu tzw. C są nieruchome i wpinane w zderzak. Nie dało by się założyć zwykłych spryskiwaczy (nawet od innego modelu samochodu) w zderzak i podłączyć pod przewód i pompkę wysokiego ciśnienia??
Taka opcja w modelach przed lifingiem odpada bo spryskiwacze wysuwają się.
Co o tym myślicie??

Powiem ci ze sam nad tym myślałem mimo iż mam omcię B. Wypatrywałem na parkingy auta z których ewentualnie mogłyby podpasić spryskiwacze tak na stałe bez potrzeby wysuwania ,ale nic nie znalazłem ciekawego

ja ma zalozone wlasnie takie spryskiwacze ktore kupilem w sklepie z czesciami do żuka.. fajnie mi psikaja i nie ma problemu z montazem
pozniej dodam jakas fotke jak to wyglada..

Hm..... od żuka brzmi nieźle...byle spelniało swoją funkcję i nieodstraszało
Czekamy na foty.

Może i brzmi pięknie, ale czy one dają odpowiednie ciśnienie i rozpylanie, bo jak są tylko żeby psikało byle jak i nic nie czyściło, to bez sensu...

Witam
Mam pytanie,jakie kupiles spryskiwacze w sklepie z czesciami od ZUKA ,bo mi juz dwa razy skroili na parkingu spryskiwacze,a troche to kosztuje,to moze masz tansza opcje.
Pozdrawiam

Myślę, ze sama końcówka spryskiwacza nie ma znaczenia gdyż i tak na każda lampę będziemy mieli po dwa spryski(tak jak a w oryginale), kwestia ustawienia a za odpowiednie ciśnienie odpowiedzialna jest pompka...

spryski dzialaja jak nalezy a cisnienie daje pompka wiec wszystko jest ok !! a same spryski nie sa bezposrednio od Zuka zaczerpniete ale kupione w sklepie z czesciami do tego auta.. spryski bardziej uniwersalne chyba sa... a sa dosyc male...i nie zucaja sie w oczy zrobie jutor fotke to wstawie ...pozdrawiam

ciekawe czy te by pasowały do naszych bestyjek Allegro

Do omy przed liftingiem raczej nie, ale po to już można byłoby pokombinować Sam kupiłbym prawy wysuwany, ale cholernie drogie to to

jest aukcja na allegro komplet wysuwanych za 90 zł to chyba nie tak drogo......

wstawiam zdjecia moich sprysków o ktorych pisalem ponizej...