MotoNews.pl

Cena za podpięcie pod komputer

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
siemka siemka

mam problem o którym wcześniej pisałem i wobec braku odzewu czyli braku teorii muszę się udać do mechanika

napiszcie gdzie mozna w warszawie i okolicach w miarę tanio ale skutecznie podpiąć sie pod kompa i przy okazji ustawić zaplon stroboskopem

czytałem coś o magiku z okolic legionowa specjalizującym się w du

piszcie bo mnie krew zalewa jak rano odpalam samochód

W FeuVert Puławska 427 w Warszawie dzielnica ursynów , cena 50zeta

Cytat:
2007-06-21 18:22:09, adamus0 pisze:
siemka siemka mam problem o którym wcześniej pisałem i wobec braku odzewu czyli braku teorii muszę się udać do mechanika napiszcie gdzie mozna w warszawie i okolicach w miarę tanio ale skutecznie podpiąć sie pod kompa i przy okazji ustawić zaplon stroboskopem czytałem coś o magiku z okolic legionowa specjalizującym się w du piszcie bo mnie krew zalewa jak rano odpalam samochód

Akurat w tym przypadku radził bym podpiąć się pod fabryczny skaner, gdyż nie dawno przekonałem się (z bólem serca), że Bosch' owski KTS to nie to samo

W kwestii zapłonu nic nie stoi na przeszkodzie, abym Ci go właściwie ustawił... nawet za free

Pozdrawiam - SpeedR

taaa zaplon to na sluch jedziesz jak w maluchu można to prawie zrobic....

Łukaszu (Łukasz /SpeedR/ Bielakowski) !

Z wielką chęcią skontroluję komputer i zapłon w Twoim warsztacie. Zależy mi głównie na jakości (cena też jest istotna, ale jakośc przede wszystkim). Podaj proszę namiar na Twój warsztat.

pozdrawiam

ART MEDIA

dzięki wielki

jeszcze potrzebuje skasować błęda poduszkowego

ASO MPT na Bitwy W-wskiej 1920 cena 43,99

Cytat:
2007-06-22 18:03:27, artmedia pisze:
Łukaszu (Łukasz /SpeedR/ Bielakowski) ! Z wielką chęcią skontroluję komputer i zapłon w Twoim warsztacie. Zależy mi głównie na jakości (cena też jest istotna, ale jakośc przede wszystkim). Podaj proszę namiar na Twój warsztat. pozdrawiam ART MEDIA

Ależ zapraszam, byle po najbliższym poniedziałku

Tak w gruncie rzeczy, to aby nie ciągać Was przez całą Wawę zapraszam... do wyboru:
- Ul. Grochowska 217 (Praga Płd.)
- Ul. Agawy 12

Z nastawieniem na pierwszą miejscówkę. Raptem kilka minut pracy.

Pozdrawiam - SpeedR

Nonono czyzbys Lukaszku mial dwa warsztaty??
Swoja droga ciekawe gdzie Cie mozna czesciej zlapac i co to ciekawego masz na Agawy bo moze wreszcie by byl jakis dobry znajomy serwis w poblizu

pozdr.

ja w serwisie daewoo za podłączenie ich skanera zapłaciłem 70 zł

Cytat:
2007-06-24 18:45:27, majkel2420 pisze:
ja w serwisie daewoo za podłączenie ich skanera zapłaciłem 70 zł

fajnie... tylko co Ci to dało?
lepiej zainwestować10 zł w części elektroniczne i zmontować sobie interfejs ALDL - przy jego pomocy zobaczysz praktycznie wszystko to samo, co skanerem.

popieram

szczerze to nic mi to nie dało tylko dzieki temu wiem ,że to była moja ostatnia wizyta w serwisie daewoo HWSD!!!!!!

a to się nada??

plus programik do tego i może będzie git??

a może coś innego polecacie??

Cytat:
2007-06-24 20:04:36, adamus0 pisze:
a to się nada?? plus programik do tego i może będzie git?? a może coś innego polecacie??

ło matko za 100 zł

jak chcesz to napisz na pw to ci wyśle na maila schemat i programik do tego i sam sobie zmontujesz.

Ewentualnie na elektrodzie poszukaj.

Cytat:
jak chcesz to napisz na pw to ci wyśle na maila schemat i programik do tego i sam sobie zmontujesz. Ewentualnie na elektrodzie poszukaj.

Hej jaki masz programik !! tylko do oglądania czy można np skasować błędy !!! jak co to rf@raffnet.eu

Raffsa

Cytat:
2007-06-24 21:20:48, raffsa pisze:
Hej jaki masz programik !! tylko do oglądania czy można np skasować błędy !!! jak co to rf@raffnet.eu Raffsa

tylko do oglądania ALDL Daewoo Monitor

[ wiadomość edytowana przez: adid11 dnia 2007-06-24 21:30:28 ]