Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() gt115pssss HF MEMBER scoupe gt wawa | 2007-06-23 18:52:36 nie no z ta cena 1800 za sekwencje to niezle..nie presadzone troche??
|
![]() Cosmic HF MEMBER Getz Warszawa | 2007-06-23 21:52:59 Oczywiscie, ze montowac ale sekwencja za 2,200? To chyba raczej nie jakiejs uznanej, sprawdzonej marki. Jesli nie masz obaw co do producenta i montera to smialo. Moj chodzi bez najmniejszych problemow ![]() |
kpawel HF MEMBER Accent Warszawa | 2007-06-24 22:34:56 Ja też się nad tą instalacją zastanawiam, do Accent’a 1,3 2000r.
Za 2200zł to jest Stag-300 http://www.ac.com.pl/autogaz/stag300/ , co ciekawe instalacja ma dopuszczenie do stosowania na terenie Niemiec. Posiada wiele opcji do regulacji parametrów. Jak zamontujesz, to napisz jak się sprawuje. |
Xaltuton HF MEMBER Białystok | 2007-06-26 13:01:42
Za 4k jakos mi by sie juz nie chcialo tego gazu wstawiac, zreszta jaka mam gwarancje, ze w ASO wstawiaja cos lepszego. IMHO to tylko zwykle przycinanie na cenie [jak to w Hyundaiu :/ ] Umowiony jetem na montaz dzis - w sumie zaklad polecony, nie 1 z brzegu. Jakby co - polecam sie z opiniami potomnym ![]() Pozdrawiam |
Zybi_GETZ HF MEMBER GETZ TB + Megane 110KM Ciechanów | 2007-06-26 14:45:11 Witam
osobiście mam instalację gazową jedyną, która jest dopuszczona przez Hyundaia - BRC FLY Sequence. Zainstalował przy 7k km, obecnie mam 56k km. Jestem zadowolony. wszystko działa jak należy. Przy przejściu z benzyny na gaz silnik nawet nie drgnie. Może nawet trochę ciszej pracują wtryski. Dynamika identyczna jak na benzynie. Spalanie przy dynamicznej jeździe 8,4 l / 100km. Droga instalacja lecz uważam, że było wrto. ![]() |
Xaltuton HF MEMBER Białystok | 2007-07-29 19:52:38 Witam ponownie ![]() Tak wiec zdecydowalem sie na tego Staga - przejechalem juz na gazie ponad 2k km. Wrazenia sa pozytywne (a zwlaszcza te na stacjach paliwowych, kiedy za pelne tankowanie trzeba zaplacic tylko 60+ zl ![]() co do spalania ciut wieksze niz na benzynie, np. trasa 4 osoby + caly bagaznik na maxa wypchany tobolkami, predkosc okolo 90 km/h, na trasie 250 km getz skonsumowal 19 litrow gazu. W miescie na pelnym zbiorniku (wchodzi niecale 32l) przejechalem 350 km), co porownujac do poprzednich pomiarow na benzynie jest OK. Jakby potomnych interesowaly szczegoly zapraszam na priv andy@phoebe.pl Pozdrawiam |
![]() klodek HF MEMBER Getz z LPG Wrocław | 2007-08-13 10:59:22 Witam
Ostatnio zamontowałem sekwencyjny LPG do swojego getz-a. Jestem bardzo zadowolony z instalacji choć nie była taka tania ![]() Spalanie wzrosło o 1 litr/100km/miasto ale przy cenie gazu 2.01PLN to i tak wychodzi o wiele taniej ![]() Butla w kole zapasowym 27litrów jednym słowem SUPER ![]() Wiele firm montujących instalacje LPG oferuje kredyt [np. 10rat po 0%] wiec ja spłacam raty i jeszcze wychodzę na plus ![]() Dla niezdecydowanych, zachęcam ![]() ![]() Aha... i uważajcie na ASO, miałem bardzo niemiłe doświadczenia z tymi "autoryzowani stacjami obsługi" -przynajmniej tak sie zwą... ![]() LPG montowałem w miejscu gdzie sie na tym znają a nie tekst typu: "my możemy Panu zamontować tylko musimy pracownika wysłać na szkolenie", po czym znajomy zamontował ![]() ![]() pozdrawiam |