Poduszka skrzyni biegów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Mam zerwaną poduszkę skrzyni biegów(olejową).Muszę kupić nową ale nie wiem czy wybrać podróbkę czy orginał.Czy ktoś wymieniał tę poduszkę,czy jest to skąplikowane czy można samemu tu zrobić ?Proszę o poradę.1,8D MKVII.

witam jeśli to ejst tylnia to do skrzyni biegów to ja mama na handel wczoraj chciałęm wymienić bo kupiłem zamiennik nowy 85zł i mechanior zaczoł ja wynmieniać ale nie chciała wejść ma drobne rysy i slady wkąłdania i nie przyjeli mi jeje w sklepie oddam tanio moge przesłać fotki annie pasowało mi o było do diesla pozdrawiam

Cytat:
2007-06-22 10:14:40, piotrek_87 pisze:
witam jeśli to ejst tylnia to do skrzyni biegów to ja mama na handel wczoraj chciałęm wymienić bo kupiłem zamiennik nowy 85zł i mechanior zaczoł ja wynmieniać ale nie chciała wejść ma drobne rysy i slady wkąłdania i nie przyjeli mi jeje w sklepie oddam tanio moge przesłać fotki annie pasowało mi o było do diesla pozdrawiam

(firefox ma sprawdzanie pisowni - (ja sam często byka walne) jednak tu jest tak czerwono (błędy) ze naprawdę trzeba sie wczuć

Jak zobaczysz cenę oryginału i zamiennika, to decyzja będzie jasna. Zmieniałem olejową silnika to było 100% różnicy. Na dodatek były problemy przez mądralę z forda, który twierdził, że poduszka może wylać tylko otworkiem i chciał skrzynię rozbierać uważając poduszkę za dobrą.
Jeśli chodzi o zamienniki, to wiele części jest sprzedawanych do modelu np r. 2000 za jedną cenę a identyczna część do modelu 1996 za inną chociaż są to te same części, to samo dotyczy twierdzeń sprzedawców - "do tego modelu zamienników nie ma".