Lampka GHIA??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co to jest za lampka?

Pierwszy raz taką widzę. Czy wszystkie MKVII takie mają?
A co to jest ta ciemna półkula??

nie mk7 normalne tego nie maja

ja widzialem takie cos w fiescie na allegro ktos sprzedawal... nie pamietam do konca co ale wydaje mi sie ze cos z podczerwienia ale na co po co ..moze glupoty gadam

np focus
a ciemna półkula może być np sterowanie pilota z podczerwieni, albo coś innego.

macie chlopaki racje mam dokladnie taka sama lampke u siebie w aucie, ta czarna polkula oslania odbiornik podczrwieni. Jest to fabryczny zamek centralny z pilotem zamontowanym w kluczyku (z dwoma przyciskami) tak swoja droga to do du** jest ten pilot, ma maly zasieg i nie zawsze chce dzialac

W megance, w takiej bańce są faktycznie czujniki od pilota do alarmu. A co jest w fiordach tego nie wiem

też się nad tym zastanawiałem co to za wynalazek pod sufitem jest bo jeden z naszych własnie sprzedaje autko i te zdjęcia pochodza właśnie od jego auta ale teraz już wiem - ale tak jak napisał koniu po co, na co ... taki bajer

kumpel ma takowy czujnik w lancii - wiekszej glupoty zrobic nie mogli... jak mu alarm w nocy zacznie wyc to musi zejsc na dol zeby wylaczyc (trafic podczerwienia) alarm... no chyba zeby za kazdym razem auto na bok wywracac

[ wiadomość edytowana przez: archivi dnia 2007-06-22 19:42:19 ]