| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Barti125pGRT F&F Sympatyk FSO 125p Gliwice | 2007-06-24 15:10:41 Sprzedam F125p rok 86 z silnikiem 1.6 w DOHC .Buda stan bardzo dobry żadnych sladów rdzy ( no może na uszczelce bagażnika w 2 miejscach ), podłoga zdrowa ,autko zostało obniżone tył resor 3 piórowy sklepany na 15 cm przód ucięte 2 zwoje z sprężyn. Wymienione stabilizatory , z przodu środkowy z poloneza diesla , wymieniony cały układ hamulcowy na nowy nowe tarcze, okładziny ,przewody ,zregenerowane zaciski nowy płyn dot4, auto w środku wybebeszone jest tylko jeden fotel kierowcy, mała kierownica co do silnika został uszczelniony wymienione filtry itp. Silnik chodzi na gazniku polonezowski ale mam też gaznik z 2.0 z kompletem regeneracyjny, skrzynia 5 biegowa argenta, dyfer z poloneza szeroki ,wał przespawany wymienione krzyżaki i podpora. Układ wydechowy robiony na zamówienie od kolektora dwururak na rurze 42 mm potem ładne przejście na 50 mm przez całe auto i końcowy tłumik przelotowy bosala o srednicy rury 50mm wszystko robione na gientarce hydraulicznej autko ładnie na nim mruczy a pod dodaniu gazu nawet dosyć warczy wydech jest nowy ma może z miesiąc. Do wszystkiego dorzuce stary silnik 1,5 ohv z skrzynia i wałem napędowym .Mam jeszcze troche gratów do obu silników. Sprzedaje ponieważ nie mam już funduszy oraz czasu na dalsze modyfikacje bolidu. cena jaka mnie interesuje to 2500 co i tak nie przekłada sie na to co w to autko włożyłem |
booster Mysłowice | 2007-06-24 18:41:39 pokaz foto |
Marcell F&F Wolny Słuchacz :) Fiat 125p / Honda Ac ... Bardo-Dublin | 2007-06-25 00:58:47 Witam!!!
Przepraszam ze wtracam sie do postu.Odsprzedasz moze gazniczek do 2.0dohc??w jakim jest stanie technicznym?
Pozdrawiam |