| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
pioczel OMEGA A C20NE Zabrze | 2007-06-26 18:01:34 temat morze,w c20ne standardowo montuje się mikser przed przepływomierzem,ale ciągle z tym są problemy,jak chodzi na benie super no na gazie żle ,jak się poreguluje naciąg spręzyny to jakiś czas jest ok i znowu coś sie rozjeżdza ..i tak w kółko macieja,
w x20se jest mixser blisko przepustnicy za przepływką i tam jakoś to chodzi nic sie rozregulowuje. moje pytanie ,czy ktoś już coś kombinował ?np zmienić dolot z omy B albo calibry? albo wóle wstawić mikser przed przepustnicą? moja instalka to komp.stefanelii,ale jeżdze na śrubie i wstawiłem ostatnio emulator sondy (błyskający chik),zmieniłem teraz reduktor na nowy lovtec |
kieleczek LOB MEMBER A i C Warszawa/Grodzisk Mazowiecki | 2007-06-26 20:12:40 U mnie mikser jest tuż za przepływką, zero problemów. Instalację zakładałem 5 czy 6 lat temu, nawet już pamiętam jaką, w każdym bądź razie bez kompa tylko z emulatorem i śrubą.
Jutro wstawię zdjęcia jak o wygląda. |
omegafan LOB SYMPATYK Omega włocławek | 2007-06-26 21:14:14 Przy przepływomierzu klapkowym (a taki masz) mikser musi byc przed przepływką, nic innego nie wymyślisz.
Ps. zainwestuj w BLOS'a pozdrawiam |
pioczel OMEGA A C20NE Zabrze | 2007-06-26 22:32:18 kiełeczek no to czekam ,każdy mówi że przy klapkowym nie da się za przepływka ..opisz coś wiecej i dodaj fotki tego..jakie masz spalanie oraz czy moc też odpowiednia na gazunku |
kieleczek LOB MEMBER A i C Warszawa/Grodzisk Mazowiecki | 2007-06-27 19:39:00 No to dałem ciała
Ku mojemu bezgranicznemu zdumieniu, po otwarciu maski celem zrobienia zdjęć, okazało się że mikser p....ł mi się z antywybuchem. Wobec czego proszę o wybaczenia za moją niezgodną z prawdą wypowiedź. Następnym razem zanim coś napiszę to 3 razy sprawdzę
|