MotoNews.pl
2 Chromowanie (188714/45)

Chromowanie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Jestem szczęśliwym posiadaczem 2 sztuk dawidsonów i troszke mi się chromy posypały, niestety moja kochana galwanizeria w świdnicy podpisała 2 letni kontrakt i nie ma szans na wejście - ostatnie co mi zrobili, ściągneli stare chromy.
Elementy mam wypolerowane i przygotowane do kąpieli.
Czy ktoś zna jakąś galwanizerie która za rozsądną cene nałożyła by powłoke / oczywiście na miedzi /- bez obróbki machanicznej i bez końcowej polerki - sam wsad do wanny

[ wiadomość edytowana przez: william0000 dnia 2007-06-27 10:58:12 ]

poszukujesz w pobliżu miejsca zamieszkania, czy dalej też (okoloce 3miasta)?

miejsce nieważne - wszystko kurierami można przerzucić

Pogadaj z gośćmi, a nóż widelec. Chromowałem u nich i było ok. Sporo chromują do motocykli i aut. Nie wiem, czy aktualne telefony, ale innych nie mam. Chromownia jest pod Gdańskiem (Przodkowo)
Sylwek 888 342 100
Krzysiek 602 290 884

Macieju w. dzięki !!!!
Dogadałem się z Krzyśkiem, tym od chromów na wyjątkowo rozsądną cene.
I zapytuje Cię czy mieszkasz daleko od nich coby ewentualnie przez Kolege to puścić- drogie to jest /te elementy/, a do ludzi z klubu mam zaufanie ?

[ wiadomość edytowana przez: william0000 dnia 2007-07-02 17:40:54 ]

Cytat:
2007-07-02 17:35:24, william0000 pisze:
Macieju w. dzięki !!!! Dogadałem się z Krzyśkiem, tym od chromów na wyjątkowo rozsądną cene. I zapytuje Cię czy mieszkasz daleko od nich coby ewentualnie przez Kolege to puścić- drogie to jest /te elementy/, a do ludzi z klubu mam zaufanie ? [ wiadomość edytowana przez: william0000 dnia 2007-07-02 17:40:54 ]

wrzuciłem info na mejla

klik może koledzy z tego wątku też mają dojścia, jak Ci przypasuje.
Oczywiście moja pomoc jest aktualna.