[???]SPRĘŻYNY APEX

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanie czy ktos miał styczność z produkatami tej firmy do CCS i czy ma jakas opnie na ich temat. Z góry dzieki za odp.

Cytat:
2007-06-27 21:36:58, michal_bb pisze:
Mam pytanie czy ktos miał styczność z produkatami tej firmy do CCS i czy ma jakas opnie na ich temat. Z góry dzieki za odp.

a co chciałbys wiedzieć? mam takie w CC są to -40, maja jakiś tam certyfikat niemiecki więc są "bezpieczne" - nie jest to chińska wydumka tuningowa. Nie mam żadnego porównania (poza seria) i w polaczeniu z amortyzatorami pzm działa to git.

Zdaje się że jeżeli połączył byś je z seryjnymi amortyzatorami to sprawiało by wrażenie że jest bardziej miekkie, ale nie są to moje doznania bo w takiej konfiguracji nie testosałem.
pzdc.

Zanabyłem do AXa, ale jeszcze nie założyłem.. Produkt wysokiej klasy!

Chodzilo mi wlasnie o opinie na temat jakości tego producenta ze źródła innego niż jego dystrybutor oraz o wrazenia z jazdy z amorem PZM na tym. Dzieki za odpowiedź.

Cytat:
2007-06-27 21:36:58, michal_bb pisze:

Witam ja mam założone u siebie, ale niestety w Uno Apex -40 (sprężyny + plus amory), wydaje mi się to taka miejska wersja sportowego zawieszenia. ale twardszego na polskich "drogach" nie chciałbym, tu i tak średnia prędkość przejazdu wynosi 20 km/h no chyba, że komuś nie zależy na autku...
jeśli chodzi o właściwości jezdne to jestem bardzo zadowolony, zrobiłem już 10000. pomimo słabiutkiego silniczka, na zakrętach bardzo dużo mocniejszych, nowocześniejszych aut nie ma najmniejszych szans. trzymanie się drogi jest bardzo bardzo dobre. oczywiście gdybym założył jeszcze rozpórkę i stabilizator byłaby bajka !!