Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Perzan ST191L-DWMNKW Kraków | 2007-06-28 23:08:49 gondoljerzy: No właśnie mam problem z podgięciem pływaka ![]() Przede wszystkim z tym, że nie chodzi prostopadle do butli tylko jakoś tak pod kątem. Podginałem go już różnie i albo nie było żadnego efektu albo przestawał odbijać ![]() Poza tym, ciężko to wszystko upchać do butli i zawsze przy montażu widzę, że drut przechodząc przez otwór przygina się w kierunku przeciwnym niż bym chciał ![]() ![]() Danek: ale nie wydaje mi się żeby średnica butli miała jakiekolwiek znaczenie. W przeciwnym razie byłaby podana jako kryterium doboru wielozaworu, a takim kryterium jest tylko wysokość butli. Może sam zaworek odcinający jest tylko inaczej ustawiony a drut i pływak takie same ? Przecież to musi przejść przez tak samo mały otwór czy to butla 35 czy 60l. Cholera go wie. TUTAJ możesz zobaczyć katalogi różnych rodzajów wielozaworów. O tej firmie właśnie myślę, bo teraz też mam od nich. (choć z grawerką Elpigazu ) Chyba pomarudzę gościa w hurtowni żeby mi pokazał dwa wielozawory do różnych wysokości i porównam. W każdym razie jakby ktoś jeszcze jakieś pomysły lub coś wiedział w tym temacie i chciał podzielić się swoją wiedzą to będę zobowiązany ![]() Pozdro. |