Fotel Kubełkowy - PILNE PYTANIE!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://rallyshop.pl/index.php?p153,sparco-circuit-pro

Witam ,powiedzie mi czy ten fotel zmieści się w kaszlu?

Mam dobra okazje aby mieć go za grosze i nie wiem czy zmieści sie!

Cytat:
2007-06-28 17:22:53, Chwiej pisze:
http://rallyshop.pl/index.php?p153,sparco-circuit-pro Witam ,powiedzie mi czy ten fotel zmieści się w kaszlu? Mam dobra okazje aby mieć go za grosze i nie wiem czy zmieści sie!

NIe mam akurat malucha pod ręką bo sie maluje. Ale 437 mm na podlodze to masakra. U gory masz 575. Jak mi podasz wymiar od tunelu do drzwi to ci powiem napewno.

Też nie mam kaszla pod reką bo się robi przed zawodami....

Fack :/
Może ktoś inny pomoże ?

5 Turbo a u góry się zmieści ?

Pamiętaj że ja mam klatkę

[ wiadomość edytowana przez: Chwiej dnia 2007-06-28 17:54:49 ]

jestem na etapie montażu fotela u mnie, i od siebie moge dodać że między szynami które są seryjnie jest 400mm dokładnie (środki szyn) ...od nich do progu[bądź tunelu] będzie jeszcze po 50-60mm, nie mierzyłem tego dokładnie.. co daje 500-520mm między progiem a tunelem

aktualnie montuje Bimarco C, które jest szresze od tego sparco bo ma 490mm na dole, także myśle ze powinien wejść...duży problem może być z góra bo jest szeroki i może być ciężko ze zmieszczeniem tego fotela

pozdro

własnie jak myslicie jak wejdzie gora? drugi fotel pilota to Sparco Sprint.

bimarco expert ledwo wchodzi gora do malca, gora ma 570 i w tym wypadku albo nasuniesz fotel na tunel albo wyklepiesz sobie drzwi na wysokosci ucha albo utniesz kawalek ucha

Mówisz, że Bimarco ma 570 a ten mój 575 mm wiec trzeba bedzie coś klepać ?

ostatniu Matiego Radeckiego przymierzalismy experty 2 i drzwi trzeba bedzie klepac

Pilota fotel szerokość ma 520 mm a ten moj nowy 575 mm... wiec ciekawe czy bede musiał coś zmieniać
Pilota fotel jest taki
http://rallyshop.pl/index.php?p139,sparco-sprint-v

[ wiadomość edytowana przez: Chwiej dnia 2007-06-29 00:03:00 ]

to bedziesz klepal tylko od kierowcy

Jakie dwa fotele mieszczą sie spokojnie bez problemów w kaszlu ?

BiMarco D czyli Dacar

A jakie Sparco ? Bo reszta tak naprawdę mnie nie interesuje
Czym wycinacie seryjne szyny ?

[ wiadomość edytowana przez: Chwiej dnia 2007-07-02 15:56:29 ]

jak sie nie przerazisz to ci odpowiem - siekiera

witam

noszę się z zamiarem sporzytkowania pewnej ilości gotówki

myślę nad zakupem foteli mirco jednak nigdy żadnego na oczy nie widziałem i mam problem z wyborem

mam 197 cm wzrostu i 100 kilo wagi , pewnie w przyszłości będzie 90 kg ale w sumie to nie wpływa za bardzo na wymiar miedniczny.
w jakiego mirco się zmieszczę i będę siedział ciasno ale w miarę komfortowo

pozdrawiam

może ktoś z olsztyna posiada taki fotelik i pozwolił mi usiąść na moment

rafal jak już coś znajdziesz to daj info na forum bo mamy identyczne wymiary tyle,że ja mam kilka kg mniej

Ja tu dopisze bo mierzyłem ostatnio, może sie komuś przyda - szyny w lamuchu są rozstawione na szerokość 42,5cm a od tunelu do progu jest niecałe 51cm

-----------------
--=RACE TECH=--