Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() piotroski05 Sympatyk FEFK BMW E36/Romet K125/S ... Łukowa | 2007-07-01 23:14:08 Z tego co ja wiem to tak. Wszystkie ustawienia się resetują i trzeba ponownie ustawiać u gazownika. Ja mam zwykły gazik bo mam 8V. Mam teraz tak ustawione że zamiast ustawiać w komputerze to mogę ręcznie zawór z gazem odkręcić bardziej albo mniej i wychodzi na to samo a bez kłopotów z odpinaniem akumulatora ![]() |
![]() koniuXR3i Przecinak Warszawa/Zakręt | 2007-07-02 09:27:31 ja u siebie odpinalem aku.. resetowal sie komp, rozmawialem zmoimgazownikiemi on mowi ze temu od gazu nic nie bedzie.. no i rzeczywiscie zadnych ustawien pozniej nie robilem.. jakis czas potem byl na kompie u gazownika i bylo wszystko pieknie.. oczywiscie sekwencja |
![]() Wojo Vivaro / był Rally C ... Kraków | 2007-07-02 10:48:36 Też robiłem przy gazie kilka razy reset nic nie kombinowałem z gazem, wszystko było OK. |
![]() koniuXR3i Przecinak Warszawa/Zakręt | 2007-07-02 18:52:54
powiem Ci Biedrona ze masz drogie te warsztaty .. ja regulacje mam free... w ramach serwisowania [ wiadomość edytowana przez: koniuXR3i dnia 2007-07-02 18:53:10 ] |
![]() djtados (S) Sympatyk FEFK BLU Wrocław | 2007-07-02 19:20:01 Może kolega Biedrona stawia na jakość?? ![]() W tesco kupisz kpl kluczy za 8zł a firmowe kosztują np 100zł lub więcej |
Biedrona Sympatyk FEFK Ford S-Max Warszawa | 2007-07-02 19:32:35
ja też mam regualcje za free, ale niestety wiećej nie pojadę do gazowników którzy montowali mi LPG, zmieniła się ekipa od montażu i w tej chwili, jak masz za duże spalanie to usłyszysz od nich że silnik do wymiany... mógłbym opisać temat szerzej, ale stron zabraknie ![]() dlatego wolałem zapłacić te 50zł i miec instalkę wyregulowaną do granic możliwości, powiem tyle ze po wyjedzie z firmy Migaz - S moje auto zaczęło jezdzić jak nigdy wcześniej, coś pięknego. A spalanie wróciło do normy. Niesety teraz już tak nie jest, powienienem wymienić filtr gazu pewien czas temu i wyregulowac ponownie... Ale to już niebawem ![]() |