MotoNews.pl
6 Maskownica na głośniki (189206/26)

Maskownica na głośniki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poszę bardzo co może zdziałać troche checi i czasu.
Wczoraj dokonałem "przelomu" w moim zyciu:-p, po raz pierwszy zabawilem sie w tapicera no i efekt mi sie bardzo podoba, sami ocencie
przed: http://img508.imageshack.us/img508/9504/dsc00084yg6.jpg
po: http://img508.imageshack.us/img508/2691/dsc00087ug9.jpg
Szału nie robi, ale jest na pewno lepiej pozdrawiam

blaszana tapicerka?

No jak blaszana, elegancki czarny material na obicia, nawet udalo sie to dosc dobrac, wiec nie widac wielkiej roznicy

Widzę, że wraz z nowymi forumowiczami wraca moda na wieśtjóning.
CO TO MA BYĆ? ZAŁOSNE!!!

Pomaluj i to szybko te blachy na czarny mat
I nie rób więcej z taniej limuzyny Espero wiejskiego golfa lub co gorsza wieśtuningsraluch

Moze i komus zalatuje WIOCHĄ, ale nikt mi nie wmowi, ze lepiej było miec pordzewiale maskownice i dziurawa tapicerke, ja ze swojej pracy jestem zadowolony

Cytat:
2007-07-03 11:16:36, piotr_kulas pisze:
No jak blaszana, elegancki czarny material na obicia, nawet udalo sie to dosc dobrac, wiec nie widac wielkiej roznicy

Ojjjj przepraszam się mnie do oczu ta blacha rzuciła i nie zauważyłem reszty.
Pomalowane na czarny mat wyglądałoby świetnie

Cytat:
2007-07-03 11:34:22, piotr_kulas pisze:
ale nikt mi nie wmowi, ze lepiej było miec pordzewiale maskownice i dziurawa tapicerke

Wobec tego dokończ robotę i pomaluj maskownice.

Mi się podoba. Nie wiem czy efekt po założeniu będzie wieśniacki, ale wazne ze wyglada lepiej niz przed przeróbką.

Pozdr,

Cytat:
2007-07-03 12:31:08, robertkaluza pisze:
ale wazne ze wyglada lepiej niz przed przeróbką.

Rozumiem, że masz na myśli nową tapicerkę na półce, a nie maskownice w odcieniu opakowania czekolady milka.

mi sie podoba

a z reszta najwazniejsze ze autorowi sie podoba

[ wiadomość edytowana przez: Jabuszko dnia 2007-07-03 12:44:16 ]

Tak wyglada po zalozeniu:
http://img55.imageshack.us/img55/2711/dsc00093zr7.jpg

Tak lepiej
http://img55.imageshack.us/img55/2711/dsc00093zr7.jpg

Półka cacy
maskownice be

Cytat:
2007-07-03 12:43:05, Jabuszko pisze:
mi sie podoba

Czereśniak jesteś i tyle!

Ty piotrek krytykujesz juz kazdego za kazda wypowiedz i jaka kolwiek wykonana przerobke, naprawe czy cokolwiek innego:] Wez czlowieku ale wogole nie pisz albo sobie odpusc bo to nudne sie robi .

piotr_kulas półeczka fajna, a te maskownice to są oryginalne tylko odrapane z farby i rdzy czy też sam je "wytapicerowałeś"?

Cytat:
2007-07-03 13:43:45, Torp12 pisze:
Ty piotrek krytykujesz juz kazdego za kazda wypowiedz i jaka kolwiek wykonana przerobke, naprawe czy cokolwiek innego:]

Nadinterpretujesz. Nikogo nigdy nie zganiłem za naprawę, ale to co ujrzałem na fotkach poniżej jak nic pasuje do posiadacza Golfa II 1.3 na monowtrysku. Zresztą poczytaj wypowiedzi innych forumowiczów.

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2007-07-03 14:59:20 ]

barcin to sa orginalne maskownice tylko obdrapane i pomalowane,
a co do wypowiedzi "piotr_ek" to sugerujesz juz sama swoja postawa wypowiedzi innych (bynajmniej tych ktorzy boja sie wpowiedziec wlasne zdanie) i brawo dla "Torp12" za wlasna opinie

Cytat:
2007-07-03 21:40:35, piotr_kulas pisze:
a co do wypowiedzi "piotr_ek" to sugerujesz juz sama swoja postawa wypowiedzi innych (bynajmniej tych ktorzy boja sie wpowiedziec wlasne zdanie)

Następnym razem postaraj się pisać po polsku... przynajmniej użyj polskich znaków, bo ni w ząb Twej wypowiedzi nie mogę zrozumieć.

piotr_kulas nie czepiaj się piotr_ka bo po to założyłeś temat żeby wysłuchać opinii. Czyż nie
A to że nam się to nie podoba bo wygląda beznadziejnie to nasza opinia i musisz ją przyjąć z pokorą
Jednym pasi innym nie - tak już bywa
A skoro nie potrafisz przyjąć innej opinii niż byś Ty chciał usłyszeć to nie zakładaj więcej podobnych tematów

Napisałeś na początku że dokonałeś przełomu w swoim życiu

Cytat:
2007-07-03 11:10:31, piotr_kulas pisze:
Wczoraj dokonałem "przelomu" w moim zyciu

Patrząc na to, czego dokonałeś, to nie wiem czy ten przełom powolutku idzie w dobrą stronę czy niestety cofasz się