Poszukiwany lakiernik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Poszukuje godnego polecenia lakiernika z okolic Mikołowa lub Katowic. Prosze o jakieś namiary.

pozdrawiam markus

Cytat:
2007-07-04 13:51:39, markus pisze:
Witam Poszukuje godnego polecenia lakiernika z okolic Mikołowa lub Katowic. Prosze o jakieś namiary. pozdrawiam markus

Nie ma takich ..(godnych polecenia)....chyba że nie masz ograniczeń kosztowych i czasowych..

Napisz co masz do zrobienia i czego dokładnie oczekujesz (może być na priv)...spróbuję Ci pomóc

Witam
Mam do polakierowania purchle na dachu przy uszczelce przedniej szyby, spody drzwi od kierowcy oraz tylne prawe i lewe oraz rant przednich prawych drzwi

pozdrawiam markus

Witam!!

Jeśli chodzi o usuwanie rdzy to najlepszym fachowcem, zresztą bardzo znanym jest Jerzy Paja z Rudy Śląskiej.
Czyści rdzę metodą piaskowania a najlepsze jest to, że daje na to kilka lat gwarancji
Wiem bo sam byłem pytać jak jeszcze Vectrę miałem to mi dawał na to 5 lat gwarancji, oczywiście po konserwacji

Najlepszym dwodem na umiejętności gościa jest fakt, że prowadzi szkolenia dla rzeczoznawców oraz likwidatorów szkód firm ubezpieczeniowych z zakresu lakiernictwa

Mam kilku znajomych rzeczoznawców i wszyscy go polecali...

Niestety gościu się ceni i powiedziałbym, że to nawet bardzo....

...no ale coś za coś...

Pozdrawiam

PS. Z Mikołowa na Halemba mosz rzut kamieniem, więc podejchać się spytać nie zaszkodzi

No to się dołączę, potrzebuję podobnie jak markus (prawie to samo do lakierowania) tylko ze z przodu drzwi to by trzeba było od dołu zrobić od nowa (tył zrobiłem sam i narazie będzie) i progi też mam w nie najlepszym stanie, no a przy okazji to podwozie trzeba by zakonserwować - napiszcie proszę gdzie w miarę solidnie i nie drogo w okolicach Katowic można takie rzeczy zrobić, podajcie też przybliżone koszty (z własnego doświadczenia)