Klapka wlewu paliwa - HELP!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy nie wiecie, gdzie w Krakowie mogę dostać klapkę wlewu paliwa? Moja przerdzewiała i się rozpadła. Obdzwoniłem różne firmy, serwisy i szroty i dupa. Nikt nie ma, nie sprzedaje...

A na Allegro szukałeś resztek ze złomero?

Cytat:

A na Allegro szukałeś resztek ze złomero?

Taaaa, drugi miesiąc pisze do wszystkich, którzy mają rozbite espero w kolorze bordowym na sprzedaż i jakoś nikt nie ma albo nie chce sprzedać, ew. skorodowana

Po kolei tu jak pisza maja :
1. Klapka 26.00zl
Tu nie wiem czy maja ale w ofercie jest:
2. Klapka 28.69zl
Tutaj chyba mozna zamowic:
3. Klapka 22.09zl

Wiecej mi sie nie chcialo szukac szukalem pod haslem "klapka paliwa espero"

Kto szuka nie bladzi a Google nie gryza

Po co kupowac stary zlom za 20 zl jak nowa kosztuje podobnie tylko zamowic i czekac.

[ wiadomość edytowana przez: kylos dnia 2007-07-05 17:40:10 ]

Cytat:
2007-07-05 17:35:33, Cameel pisze:
ew. skorodowana

Standard w złomero. Skorodowaną wystaczy wypicować w zaciszu domowym i na 3 lata wystarczy.

Cytat:
Po kolei tu jak pisza maja :
1. Klapka 26.00zl
Tu nie wiem czy maja ale w ofercie jest:
2. Klapka 28.69zl
Tutaj chyba mozna zamowic:
3. Klapka 22.09zl

Wiecej mi sie nie chcialo szukac szukalem pod haslem "klapka paliwa espero"

Kto szuka nie bladzi a Google nie gryza

Po co kupowac stary zlom za 20 zl jak nowa kosztuje podobnie tylko zamowic i czekac.

Przecież w tych adresach, które podałeś też są części używane. To chyba nie są nowe klapki. Jakiś czas temu próbowałem mailować do takich firm, ale albo nie było odzewu, albo kolor nie ten. Aż tak mi się nie spieszy, a nie chce mi się tego lakierować. Chcę znaleźć w bordowym kolorze.

Cytat:
Standard w złomero. Skorodowaną wystaczy wypicować w zaciszu domowym i na 3 lata wystarczy.

Moja na zewnątrz ma bąble, ale w środku już jest tak zeżarta, że nie ma sensu tego robić. Cierpliwie szukam klapki w kolorze mojego auta i pewnie prędzej czy później mi się uda.

Cytat:
2007-07-05 23:31:09, Cameel pisze:
Przecież w tych adresach, które podałeś też są części używane. To chyba nie są nowe klapki.

Hurtownia i sklep motoryzacyjny gdzie podane masz numery katalogowe ceny hurtowe i detaliczne to sa wedlug Ciebie czesci uzywane??? po za tym pisalem ze to sa przyklady, chodzilo mi oto ze wystarczy poszukac a sie cos znajdzie.

Niestety żadna z tych firm nie ma, już sprawdzałem, tak samo na szrotach. Wziąłbym nawet z lekka skorodowaną, bo w mojej wyleciała dziura.

Witam.
Właśnie kończę walkę z rdzą. Ostatni element to właśnie klapka wlewu paliwa. Wszystko pomalowane, tylko ona zostanie. Szukałem w całej Polsce, niestety od jakiś 2 lat ani jedna nie przyszła z Korei.
Dzisiaj na Kotsisa byłem po różne uszczelki i powiedzieli mi, że wysłano do Korei zażalenie, że nie przysyłają niektórych części. Wypada więc czekać.
Pozdrawiam
Kobar