| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
piotr_kulas Ford Focus (HB 3 drz ... Bydgoszcz/Tuchola | 2007-07-05 23:52:15 W wyszukiwarce znalazłem wiele wątków nt podświetlenia zagarów i panelu ogrzewania, ale to jeszcze nie do końca w pełni zaspakaja moją ciekawość, czy wie ktoś jak bez większej inwazji wyjąć i wymienić diody w przyciskach od podświeltenia poszczególnych funkcji na liczniku, tzn awaryjnych, podgrzewania szyby, sterowania prędkością wycieraczek, itd.
Dziś miałem to rozebrane i wydaje mi się, że bez rozcinania całego plastiku (każdego przycisku po kolei) nie da rady, jeśli można to proszę o jakieś rady, bądź o jakiś link, może czegoś nie dopatrzyłem??
Pozdrawiam |
piotr_kulas Ford Focus (HB 3 drz ... Bydgoszcz/Tuchola | 2007-07-06 00:10:13 Mialem to wypięte z kostek, ale jakoś tego przedniego panelu od guzików nie moglem wymontowac:-/ robie coś źle?? Mam to wypchnąć na siłę?? |
piotr_kulas Ford Focus (HB 3 drz ... Bydgoszcz/Tuchola | 2007-07-06 07:42:11 Wszystko tak robiłem jak mówisz, ale nie wykumałem jak dobrac sie wlasnie do tego przycisku:-/ co za pech |
piotr_kulas Ford Focus (HB 3 drz ... Bydgoszcz/Tuchola | 2007-07-06 19:58:21 Praktycznie gotowe, jeszcze tylko to od wycieraczek i swiatel:-/ |
piotr_kulas Ford Focus (HB 3 drz ... Bydgoszcz/Tuchola | 2007-07-06 21:11:54 Gotowe
Obyło się bez elektryka :-p Jakieś foto
Sorki za jakość, ale nie chciało mi się iść po cyfrówkę, zresztą nie ma się czym chwalić, inni mają lepiej |
gafcio Klubowy Weteran espero 1.8/Zoffija 1 ... sosnowiec | 2007-07-07 00:36:22 BRAWO- .A tak- w związku z maskownicami głośników w tyle ,to coś za mało kolorowe te światełka |