Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Qba Czili-Czili-Bang-Bang łili-łonka | 2003-06-19 18:30:27 Jesli moge wiedziec ..to ile cie kosztowała ta przyjemność??
Od jakiegos czasu nosze sie z zamiarem kupna takiego fiacika! i szukam jakiegos w dobrym stanie ![]() Pozatym chyba bede Ci w stanie pomóc..moj znajomy ma do sprzedania takiego...bez dokumentów, bez silnika, w stanie agonalnym...nie do uratowania, ale prawie cały kompletny. Z tego co pamietam to chciał za niego 200 pln...reflektujesz? jesli tak to wal na priva ![]() |
![]() Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2003-06-20 16:31:56 Jeśli bede wstanie pomóc to na allegro byla ostatnio zastawka 750 do remontu do kupienia, a co do części to trzeba szukać okazji.
Zapewne cos znajdzie sie na oldtimer fiat club w dziale giełda ![]() Mozesz rowniez zwrócic sie z prosba do Mocha,ANDRZEYA albo MCQUEENA zeby rozgladneli sie w Łodzi za takimi częsciami, wkoncu tam jest giełda z czesciami do oldtimerów. |
![]() Grzesiek75 F&F Wolny Słuchacz :) Czechowice Dziedzice | 2003-06-20 18:10:05 Mam faciowi dać inny samochód, który będzie mógł zezłomować i dostać zniżkę na zakup nowego. |
![]() MCQUEEN F&F Sympatyk Fiat 127 Łódź | 2003-06-20 23:33:16 Co do giełdy, to jestem na niej zawsze obowiązkowo, jednak zdominowana została w 90% częściami motocyklowymi...
Ja ze swojej strony proponuje zajrzeć na www zastawy, tam w zakładce "archikar" znajduje się firma która wytwarza blachy do zosi 750, nawet ostatnio pojawiła się na allegro, tylko zaproponowała lekko obłędne ceny. |
![]() moch F&F Sympatyk 126 83', 126 79' Łódź | 2003-06-21 12:11:15 doradzam również od czasu do czasu przejrzeć Automobilistę. Tam zawsze są jakieś ogłoszenia ciekawymi częściami. Choćby felgi aluminiowe Abartha 5.5 cala 13". |
![]() Qba Czili-Czili-Bang-Bang łili-łonka | 2003-06-21 12:45:48
Kiedy widziałes to ogłoszenie! Własnie szukam takich w dobrej cenie. Masz jakies namiary na sprzedajacego? hm? pozdr. Qba |