MotoNews.pl

Fiat 600/Zastava 750

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jako, ze w najblizszym czasie stanę się szczęśliwym (lub nie jak zacznę remont) posiadaczem Fiat 600 mam prośbę. Będę potrzebował części do odbudowy ( o ile zdecyduję się na remont blacharki bo autko jest "troszeczkę" skorodowane), głównie potrzebował będę drzwi kpl. uszczelek szyb, lampy tył, przód kierunki. może ktoś z was wie gdzie stoi jakiś taki opuszczony samochodzić, albo ktoś ma taki jeżdżący i ma trochę luźnych części( ?!) to proszę o namiary.

Jesli moge wiedziec ..to ile cie kosztowała ta przyjemność??
Od jakiegos czasu nosze sie z zamiarem kupna takiego fiacika! i szukam jakiegos w dobrym stanie)

Pozatym chyba bede Ci w stanie pomóc..moj znajomy ma do sprzedania takiego...bez dokumentów, bez silnika, w stanie agonalnym...nie do uratowania, ale prawie cały kompletny.

Z tego co pamietam to chciał za niego 200 pln...reflektujesz? jesli tak to wal na priva)

Jeśli bede wstanie pomóc to na allegro byla ostatnio zastawka 750 do remontu do kupienia, a co do części to trzeba szukać okazji.
Zapewne cos znajdzie sie na oldtimer fiat club w dziale giełda
Mozesz rowniez zwrócic sie z prosba do Mocha,ANDRZEYA albo MCQUEENA zeby rozgladneli sie w Łodzi za takimi częsciami, wkoncu tam jest giełda z czesciami do oldtimerów.

Mam faciowi dać inny samochód, który będzie mógł zezłomować i dostać zniżkę na zakup nowego.

Co do giełdy, to jestem na niej zawsze obowiązkowo, jednak zdominowana została w 90% częściami motocyklowymi...
Ja ze swojej strony proponuje zajrzeć na www zastawy, tam w zakładce "archikar" znajduje się firma która wytwarza blachy do zosi 750, nawet ostatnio pojawiła się na allegro, tylko zaproponowała lekko obłędne ceny.

doradzam również od czasu do czasu przejrzeć Automobilistę. Tam zawsze są jakieś ogłoszenia ciekawymi częściami. Choćby felgi aluminiowe Abartha 5.5 cala 13".

Cytat:
Choćby felgi aluminiowe Abartha 5.5 cala 13".

Kiedy widziałes to ogłoszenie! Własnie szukam takich w dobrej cenie.

Masz jakies namiary na sprzedajacego? hm?

pozdr.
Qba