Blacha ...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ma ktoś z Was namiary na dobrego, taniego blacharza z okolic Krakowa (50km) ??? Mam bardzo pilną potrzebe transplantacji podłogi w moim kancie (ostatnio wypadł mi portfel przez podłogę na zakręcie)...

...Licze na jakiekolwiek namiary

Pozdrawiam

ja tez poszukuje dobrego taniego blacharza do zrobienia progow i i jeszcze kilka malych rzeczy. podloge sam robilem - ale chyba w ostatnim momencie. byla kupa rdzy. ale juz jest ok. pozdrowki ps. jeszcze mam jedna mala dziurke w tylnym rzedzie ale tam nigdy prawie nikt nie siedzi ) pozdro. ps u mnie jest blacharz na osiedlu - ponoc dobry, w poniedzialek moge podejsc do niego i spytac ile by wzial. tylko napisz dokladnie co chcesz robic.

Chcie wymienić całą podłogę, progi wewnętrzne i zewnętrzne z zakonserwowaniem (moje blachy - wiem gdzie kupić nowe)...

ja ma dobrego, taniego...ale daleko, bo 160 km od was...ale dla F&F były by znizki)

Jak by co to w Rzeszowie...wiecej info, if you wish.....

pozdr.

Lipowskiego 16
658-85-53

Dobry zakład jest na żmujdzkiej, tam maja szacunek dla starszych samochodów i myśle ze odwaliliby kawał dobrej roboty. Firma sie nazywa F.H.U Bratek. Widzialem jak odresteurowali forda capri, po prostu gałt na wierzch pozniej był do sprzedania na allegro za 30tys zł

Cytat:
ostatnio wypadł mi portfel przez podłogę na zakręcie

niezłe jaja

Cytat:
2003-06-20 22:54:33, Peeryt pisze:
Lipowskiego 16
658-85-53

Byłem u gościa...
...za 1100 zeta zmieni mi podłogę przednią i tylnią (bagaznik), progi, pas tylni, przedni, zrobi poprawki blacharskie małych dziurek, które powyłaziły itp...
...wyprofiluje mi auto i zakonserwuje minią...

...wydaje mi się, że sie opłaca...
...co wy na to ???

no calkiem calkiem. a to z malowaniem??? ja nawet nie wiem co bym musial wymienic ale chyba az tak duzo to tego nie ma. pozdrowki

strasznie dużo 1100 zł

ja za wymiane podłogi , pasa przedniego , błotników , poszyć bocznych , nadkol zewnętrznych , jednego węwnętrznego , progów wew i zew zapłaciłem 700zł

gośc ma warsztat w trojanowicach

Ja wiem czy tak dużo ?! Z tego co mi wiadomo robi to koleś który ma szacunek dla starszych samochodów, podobno w tym momencie odbudowuje jakiegos citroena z lat 50 i naprawde robi to fachowo.
Jak jeszcze zostanie przygotowany pod malowanie to jestem na tak

Cytat:
2003-06-29 22:19:14, Yaro pisze:
Byłem u gościa...
...za 1100 zeta zmieni mi podłogę przednią i tylnią (bagaznik), progi, pas tylni, przedni, zrobi poprawki blacharskie małych dziurek, które powyłaziły itp...
...wyprofiluje mi auto i zakonserwuje minią...

...wydaje mi się, że sie opłaca...
...co wy na to ???

Jak na warsztat - to cena w miarę niska.

Mnie robocizna wyjdzie ok.1200-1500zł - z tym,że oprócz podłogi wymieniane jest całe poszycie prócz dachu, podłużnice i cała masa różnych "popierdółek" do zaspawania do tego lakierowanie i konserwacja ze złożeniem całości do kupy. No ale robi to kumpel.

Ja za wymianę połowy podłogi, pasa przedniego, błotników przednich, połówki bagażnika, naspawanie bad look'a, przerobienie maski żeby się otwierałą w drugą stronę, zaspawanie klamek i wlotów, zrobienie wlotów na tylnych błotnikach zaraz za drzwiami, wygładzenie tylnej klapy i wpuszczenie rejestracji pod kątem oraz wstawienie nowej belki dałem 850zł tyle, że to znajomy blacharz (ojciec mojego kolegi - sąsiad).
P.S. Za niedługo fotki mojego cacka myślę, że wam przypadnie do gustu.
Łukaszc jak będziesz u mnie po klatkę to go zobaczysz.

Pozdrawiam

..a mnie remont kosztował jakies 2500 + 500 lakier + 500 byda)..niestety do mojedgo nie było blach...wiec...wszystko dorabiane, albo rekonstruowane...wspólczuje swojemy blacharzowi:]

...jeszcze sie meczy....;]