Tapicerka RECARO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Widział to ktoś z bliska może kiedyś? Warto sie interesować?

RECARO

Hej, miał kolega w omedze B, nawet chciał wyciągnąć jak omege sprzedawał i założyć zwykłą tapicerke, powiem Ci że super wygląda a jeszcze lepiej sie jedzie
POZDRAWIAM

mam w swojej - polecam!!!!

"Stan tylnej kanapy boczków oraz fotel pasażera określam jako idealny, fotel kierowcy - bardzo dobry."

Według tego opisu towar wręcz nowka sztuka to sprzedaje (już jakiś czas) za grosze.
Oferta wydaje się atrakcyjna.

Te zdjecia takie znajome, ktos od nas z klubu juz to sprzedawal przciez....

Cytat:
2007-07-14 13:35:16, Vino pisze:
z klubu

No co ty?

A ja mam dokładnie takie same fotele. Elektryczna regulacja, przód, tył, pochył, kolor szary Były podgrzewane, ale odłączyłem. O zaletach tych foteli rozpisywać się nie będe, szybko nie jezdze, ale naprawdę jak cielsko jest opięte kubełkiem to człowiek czuje się pewniej, bezpieczniej. Są bardzo wygodne, odmiennie od typowych dla twardodupców. Tak po mieście jak i w trasy nad morze są wyśmienite. Ja miałem juz takie przy zakupie Omegi, ale nie są jak widac bardzo drogie. Poza tym nie zepsuły się ani razu, bardzo solidna robota.

Cytat:
2007-07-20 22:23:34, chasiek pisze:
bardzo solidna robota.

jeżeli chodzi o solidność roboty to akurat standardowy fotel jest 1000 razy lepiej wykonany niż ten kubeł... ale to widać dopiero po rozebraniu fotela

nie musi mieć to oczywiście wpływu na jego awaryjność

Cytat:
2007-07-13 11:22:04, jorgi pisze:
Widział to ktoś z bliska może kiedyś? Warto sie interesować? RECARO

Teraz jest za 900
Recaro

napisalem do gościa z propozycją (kiedy byly jeszcze za 800 ) że dam mu za te fotele 900 od reki jesli oplaci przesylke. Po krotkim czasie przyszedl mail ze jego cena to 900 + koszty wysylki i pakowanai (pewnie 300 zl ) i ani zlotowki mniej.

moze myslal ze zlapal leszcza ktoremu na takich zalezy i wyciagnie nie wiadomo jaką kase za to. na sprzedazy mu chyba nie zalezy. jak postoja jeszcze troche w jakiejs szopie albo garażu to raczej nie sprzeda ich choćby za 500.

odpisalem ze zycze mu powodzenia przy sprzedaży ... z takim podejsciem,u nas w kraju sa troche inne realia i malo kto moze sobie pozwolic na kupno "bajeru" - bo inaczej tego nazwac nie mozna, za kase nieco wyzsza od najnizszej krajowej

Cytat:
2007-07-23 22:48:58, lutas pisze:
jak postoja jeszcze troche w jakiejs szopie albo garażu to raczej nie sprzeda ich choćby za 500.

zwłaszcza, gdy w zimę myszy wyczują te fotele. niestety muszę z przykrością stwierdzić, że bardzo myszki lubią takie wynalazki leżące odłogiem.

i stare koty będą na nie szczać