| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
elroy_85 BMW Friend e39 świętochłowice | 2007-07-14 10:34:07 ja na szczęscie zabieram moją becie ze sobą na wakacje niemiałbym sumienia zostawić to maleństwo same bez opieki !! hehe pozdro i udanych WAKACJI |
OsaBMW BMW Friend BMW e 46 Hamburg | 2007-07-14 20:02:51 Wazne zeby szczesliwie wrocic z wakacji na kolach wlasnego samochodu czego zycze wszystkim serdecznie niestety mi sie juz zdazylo wracac autobusem ukradli mi szmaciaze potem tylko problemy byly a wiec oczy otwarte i milej zabawy |
![]() grzesiekswiader (S) BMW Master (Moderator) Nissan Tiida - na zd ... iława | 2007-07-15 20:30:48 Witam !
Pozdrowienia z Europy. Wakacje oczywiscie spedzam z Becią i rodziną . 2.400 km zrobione w 3 dni (z odpoczynkami na goszczenie się) pokazały jakim super autem jest BMW nawet wiekowe jeśli o nie dbamy. Jeszcze tylko 800 km i bede w domciu. Tak jak kiedys w poscie pisalem, w Polsce nie ma co sprawdzac ile Becia poleci. W Niemczech zrobiłem 220 km/h przy 5.800 obr (czyli jeszcze był zapas) ale po jakiej drodze. Srednia predkosc przez 50 km miałem 160 km/h. No coż, nie wierzę że do Euro 2012 dorobimy sie takich drog jak w Niemczech ale mam malutką nadzieję. Pozdrowienia dla wszystkich Forumowiczów. Po powrocie do domu opiszę więcej i dam kilka rad. Jedna rada: SPRAWDZCIE UKŁAD CHŁODZENIA. W pewnym momencie natknalem sie na korek (tam czasem tez sie zdarzaja) i Becia sie z lekka zagotowala. Ale przed wyjazdem dałem "fachowcom" do sprawdzenia chłodznie i odpowietrzenia ewentualnego i niestety musialem zrobic to sam na pasie awaryjnym.
Pozdrawiam i do zobaczenia w Polsce. |