MotoNews.pl

Naprawa układów wydechowych - szczecin

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam!
czy mogłby ktoś z Panów Forumowiczów mieszkających w Szczecinie podać namiary na jakiś dobry warsztat co się zajmuje naprawą układów wydechowych.
Pojawiła mi się nieszczelność w wydechu na wysokości kolektora,łaczki elastycznej i kata.Oma (2.0 16V) zaczyna coraz głośniej "pierdzieć".Ja niestety nie potrafię sam stwierdzić dokładnie, w którym miejscu więc liczę na postawienie diagnozy w dobrym warsztacie i ewentualną regenercję(spawanie) bo pewnie wymiana uszkodzonego podzespołubedzie o wiele droższa
prosze o pomoc i ewentualne rady.

Cytat:
2007-07-14 22:28:37, bigslawo34 pisze:
witam! czy mogłby ktoś z Panów Forumowiczów mieszkających w Szczecinie podać namiary na jakiś dobry warsztat co się zajmuje naprawą układów wydechowych.

tel. 507832710 tanio i bdb -polecam- Mierzyn ul. Welecka zaraz za światłami w prawo.

ew. kawałek dalej kierunek na Lubieszyn po lewej str - najlepszy zakład od tłumików w całym mieście, naprawy, wymiany, dorabianie, sami robią np kpl ukł sportowe, niestety zrobiło się drogo i zapisy na wizytę z min. 2tyg- wyprzedzeniem

To co już kolega Krzysiek na cukrowej się popsuł ?

Cytat:
2007-07-19 12:30:49, Wiktorzi pisze:
To co już kolega Krzysiek na cukrowej się popsuł ?

kolega Krzysiek nie jest specem od ukł wydechowych - zgodnie z prośbą podałem namiary na wyspecjalizowane, niedrogie i godne polecenia warsztaty zajmujące się od lat wyłacznie wydechami

a faktem jest, że K. parę rzeczy koncertowo mi spier...
ale nie ma dramatu, nie myli sie ten co nic nie robi

Nie no oczywiście, spec to spec w końcu. Trzeba tam jechać gdzie wąska specjalizacja.