Co to jest i co moze byc??? pomozcie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam mam problem od nie dawna i nie wiem czym jest to spowodowane...a problem jest taki iz nie chce za bardzo palic samochod ma instalacje gazowa od 1,5roku...i moze to przez to ze musze jechac na wymiane filtrów ale zauwazylem ze element zaznaczony na czerwono na zdjeciu po przekreceniu kluczyka w stacyjce bez krecenia jeszcze rozrusznikiem dziala caly czas i nie wiem czy jest to normalne wiec moze to jest problemem.............moze ktos mi pomoze

https://images29.fotosik.pl/29/ead31c1c75c26afemed.jpg

[ wiadomość edytowana przez: robert87 dnia 2007-07-17 09:05:25 ]

Tak ma być.

@BartBartez
nie wiem BartBartez jak udało CI sie zrozumieć Roberta ale gratuluję

@robert87
napisz jeszcze raz co Cię boli - byle składnie

To czerwone to silnik krokowy.

"chce za bardzo palic samochod ma instalacje gazowa od 1,5roku."

Ktoś miał ostatnio ten sam problem - winna okazała sie guma przy pompie paliwa - była stara i powodowała małe ciśnienie w układzie paliwowym zdaje się. Ale jak wiadomo powodów może troszkę być.

Cytat:
2007-07-17 09:43:47, e-gen pisze:
@BartBartez nie wiem BartBartez jak udało CI sie zrozumieć Roberta ale gratuluję

Odpowiedz dotyczyła tylko krokowca. Fakt zrozumiałem Roberta tylko troche i to po przeczytaniu tekstu 3 razy

hehehe dobre to byl tekst czytania ze zrozumieniem
a wiec juz normalnie mam hyundaia scoupe 1,5 LS z instalacja LPG od jakies 1,5roku i nigdy nie bylo z nim problemow do dajmy na to wczoraj...gdyz w ogole nie chcial mi zapalic. Wiec pierwsze co pszyszlo mi do glowy to zabrudzone filtry od gazu, gdyz powinienem wymienic je jakies 10tys km...ale auto zawsze rozpalane jest na benzynie i tu moje zdziwienie co moze byc... aha i strasznie bylo czuc benzyne wokół auta, wykręciłem swiece (majace tydzien) zalalane, iskra jest wiec co moze byc sie zastanawiam.. no i po przekreceniu kluczyka zauwazylem ze wlasnie ow silniczek krokowy caly czas ,,wibruje" wiec myslalem ze on wlasnie padl ale piszecie ze tak powinno byc wiec juz normalnie nie wiem....strach gdzie kolwiek nim teraz wyjechac...a mialem plany jechac nim do niemiec a tu lipa...wiec szukam usterki i pytam sie WAS drodzy koledzy.....