Potrzebny fotograf amator - zdjęcia ze ślubu w kościele

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie , jak w temacie , potrzebuje kogoś z wprawnym okiem i ręką (no i cyfrówką) do popstrykania fotek podczas ślubu w kościele , wiem że wielu z was robi naprawde ładne zdjęcia , chcę mieć z czego wybrać pare fotek do odbitek , a nie skazywać się na tandetne schematyczne zdjęcia pana z zakładu foto z 30 letnim stażem

Termin 04.08.2007
Katowice Giszowiec

Kwestia finansowa jak najbardziej otwarta (w granicach rozsadku )

ja dodam tylko tyle ze na slubie znajomych fotografka wziela 500zl a wiekszosc fajnych zdjęc prócz ołtarza mlodzi maja w klaserze z mojej cyfrówki. oczywiscie ja sie niepisze na to bo niemam czasu i fotografem niejestem wogole dobrym, po prostu mozna niezle sie przejechac na "ofercie" profesjonalnych zakladów.

Jesli moge podpowiedziec :

My zrobilismy nastepujaco : Zaprosilismy kolege z Opola zeby przyjechal do nas na slub w Szczecinie. Powiedzielismy ze ma nie przywozic prezentu tylko popstrykac foty tak z zaslubin jak i z imprezy z zastrzezeniem ze ma sie do 23.00 nie najebac a pozniej to robta cop chceta.

Poszedl na to i calkiem fajnie to wyszlo.

Teraz powoli obrabia wybrane zdjecia i zrobi nam album. Ale bez obrobki i tak fajnie jest. Pstryknal nam 1700 zdjec wiec jest w czym przebierac a na fortografii sie zna.

Blady proponuje ladnie sie usmiechnac do Pitera , wiem ze jest dobry w te klocki a i dobry chlopak z niego bo mu tak bynajmniej z oczu patrzy.

WSZYSTKIEGO DOBREGO !!

wszystko fajnie tylko czy furiat na ślubie i weselu będzie trzeźwy ja bym polecił Pitusa bo też dobre foty wali,tylko kwestia czy mu się chce ,ma czas itd,proste.

ja mogl bym robic zdjecia ale efekt bedzie taki ze ciebie na zadnym nie bedzie tylko Aga a tak na serio to z krakowa to mogl bys uderzyc do korozji,goorka (choc on sam ma napiety plan zajec) pitusk i szwepes (on sie napewno nie opije ) oni wszyscy calkiem fajne foty pstrykaja

chodzi o foty z kościoła tylko .
Wesela nie robimy , będzie tylko małe przyjęcie w restałracji , a tam fotki to już damy rade (będą 4 aparaty )

Tak czy inaczej serdecznie zapraszamy wszystkich furjatów na ceremonje do koścoła

pomyślim, pomyślim

może delegacja katowicka by sie wybrała? Chudy, Bartek? hm?

i jak z tym fotografowaniem? ja jestem do dyspozycji jak coś, chyba że msz już kogoś źąąą

mam ciebie ziąą

cos nasz moderator był mieciutki kiedy przysiege składał