[S]Sprzedam komplet felg motylków 5 cali z kapslami

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w opisie , felgi proste i wyważone -nie biją itd, można je zastosować w każdym fiacie,ET 37 głeboko sie chowaja w nadkolu dla przykładu przy oponie 175/50 Fulda na obnizonym zawiasie nie trzeba nawet rantów z tyłu sklepywać! kapselki dorobione na zamówienie,
Cena 180zł , raczej tylko odbiór osobisty
Fota:
http://img102.imageshack.us/img102/7572/obraz024uq1.jpg

paaanie to są motylki od opla, rozstaw śrub 4x100 i słabe et mają

[ wiadomość edytowana przez: Blady dnia 2007-07-24 09:06:20 ]
[ powód edycji: NA TYM FORUM NIE KLNIEMY!!!! ]

Komentowac to se mozesz ...ale sprawnosc Twojego...
A jesli nie miałes i nie jeżdziłeś na nich to sie nie oddzywaj!!, zreszta to nie miejsce na to.Pozdro...

Ja mialem komplet i jezdzilem na nich(nie dlugo).Sa bardzo kiepskie jak dla mnie.Za gleboko osadzone w piascie,ocieraja o linke hamulca recznego.Felgi maja inna srednice mocowania na piascie wiec to nastepny problem,trzeba toczyc albo piasty albo felgi.Jezeli sprzodu zalozymy opopny 185/70R13 bedzie nam trzec o sprezynki...mamy troche tych minusow

pozdrawiam

Ja zawsze myslałe mze motylki od fiata 132 wyglądaja tak :
Motylek
Ale ja sie nie znam

[ wiadomość edytowana przez: Michallodz dnia 2007-07-24 22:50:04 ]

Cytat:
2007-07-24 22:39:44, Marcell pisze:
Ja mialem komplet i jezdzilem na nich(nie dlugo).Sa bardzo kiepskie jak dla mnie.Za gleboko osadzone w piascie,ocieraja o linke hamulca recznego.Felgi maja inna srednice mocowania na piascie wiec to nastepny problem,trzeba toczyc albo piasty albo felgi.Jezeli sprzodu zalozymy opopny 185/70R13 bedzie nam trzec o sprezynki...mamy troche tych minusow pozdrawiam

można też tak

EDIT
fotki już są ok

[ wiadomość edytowana przez: grzesxxxx dnia 2007-07-24 22:56:07 ]

Grzesxxx??? Cos nie chca sie otwierac Twoje fotki?Moze bledny link???

Juz wszystko widze sorki za zamieszanie.Z takim parapetem mozna po torach jezdzic Mysle ze te felgi lepiej pasuja do starej Ascony albo Manty..Zalezy kto co lubi

W celu wyjasnienia, moje sa 5 caleowe , a nie jak inee 6 cali!!
Maja rostoczony otwóe, są juz przygotowane na malca!!Pasują ideał, nic nie onciera , o ile sie odpowiednia gume załozy, na 185/70 to w maluchu na zadnej feldze grzesxxx nie pojedziesz!!
u mnie na tył 175/50 i przodzie 165/55 sprawowały sie bez zarzutów!jezdziłem jeden rok i nawet ich z auta nie ściagałem!
Grzesiu wiesz bo widziałes mojego malca!!