OFF TOPIC - Zepter Center w Warszawie.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

No właśnie. Gdzie znajduje się dokładnie Zepter Center w Warszawie.
Ulica Domaniewska jest dość długa, więc proszę o dokładniejsze namiary. Może jest pomiędzy Puławską, a Aleją Niepodległości?

Witam
W tej dziedzinie postaram sie efektywnie pomóc
Zepter Centrum znajduje sie przy Domaniweskiej 37 w Warszawie. To ulica odchodząca od Puławskiej, przechodzi przez aleje Niepodległości i ciągnie sie jeszcze jakiaś kawłek. Interesujący Ciebie numer znajduje sie gdzieś miedzy ulicą Wolską a alejami Niepodległości, a dokładniej podejżewam, ze bedzie to miedzy Magazynową, a Samochodową.
Ponizej podaję Tobie link do e-mapy Warszawy ze zblizeniem tych okolic. Kółkiem zaznaczyłem moje przypuszczenia co do tego miejsca.

Domaniewska

Pozdrawiam
Paweł

Dziękuję, jakoś pewnie trafię.

Cytat:
2003-06-22 13:02:52, Andrzej_Libera pisze:
Dziękuję, jakoś pewnie trafię.

Andrzej Nie wiem jak Tobie ale mi ten obrazek przypomina gostka podczas raczej niedwuznacznej czynności
Ja na miejscu Kufla bym już uciekał i absolutnie "nie schylał się po mydło"!!!

Buhahahhahah... :

Plump, a nie pomyślałeś, ze może Andrzej do jakiejś koleżanki pracującej w Zepterze chce przyjechać?
A mydła strzegę bacznie zeby mi nigdzie nie upadło Wogóle.. chyba sie na żel przerzuce

Andrzej: Napewno bez probleu trafisz, bo na Puławską jest sporo kierunkowskazów, a stamtąd to już rzut beretem

Paweł

Tak, tak, żel jest tutaj raczej baaaaardzo wskazany...........

.......taki ułatwiający "poślizg"....

Plump też na to zwróciłeś uwagę

Z Wami to jest beka

A może Andrzej jedzie po teflonowe instrumenty

Nie WOLSKA, tylko WOLOSKA!!! Poza tym Andrzeju prosta sprawa - jak bedziesz jechał WOLOSKĄ i zobaczysz Galerie Mokotów to wal na jej tyły, to jest za nią... Piękny budynek w kształcie czajnika (SERIO!!!) Nie sposob nie zuwazyc... Jakby co wal na kom. 501 596 849

He, he, zboczki śakieś, czy co?

Jadę do firmy mającej w ZC swój dział operacyjny negocjować w kilku sprawach.

Krawat - dzięki za deklarację - może będę potrzebował pomocy, bo jak ostatnio byłem to ciężko było trafić na Wołoską (do siedziby uśmiechniętego operatora).

A do jakiej firmy ???
Moje firma ma w tym budynku oficjalna siedzibe
W biurach Pewexu

Pozdr
Jadzwin

Ta firma ma tam tylko Dział Operacyjny, a siedzibę ma w Rzeszowie.

Dział OPERACYJNY to się teraz nazywa

Jak patrzycie na ta mapke to przesuncie ja troche w prawo.. jakies 2 cm i ja tam mieszkam

Tym razem poszukuję ulicy Samochodowej, a dokładnie wejścia do TVP od tej ulicy.
Mam mapę Warszawy (mapa), ale jest jakaś mało czytelna.
Będę jechał ze strony Płocka, lub Gdańska, pewnie Wisłostradą, skręcić na wysokości mostu łazienkowskiego w Trasę Łazienkowską, potem w Al. Niepodległości i szukać Woronicza po prawej stronie (na wysokości stacji metra Wierzbno).

Cytat:
2004-07-16 00:36:14, AnJay pisze:
Tym razem poszukuję ulicy Samochodowej, a dokładnie wejścia do TVP od tej ulicy.
Mam mapę Warszawy (mapa), ale jest jakaś mało czytelna.
Będę jechał ze strony Płocka, lub Gdańska, pewnie Wisłostradą, skręcić na wysokości mostu łazienkowskiego w Trasę Łazienkowską, potem w Al. Niepodległości i szukać Woronicza po prawej stronie (na wysokości stacji metra Wierzbno).

Można i tak - tyle, że potem z Woronicza będziesz musiał dać w lewo - za TVP. Woronicza znajdziesz bez problemu - wykukaj stację Wierzbno i dla potwierdzenia spójrz, czy skręcają z Al. Niepodległości tramwaje.
Ale jak już znasz ul. Domaniewską, to musisz wiedzieć, że przecina sie ona właśnie z Samochodową.
Więc jadąc Al. Niepodległości możesz minąć Woronicza i skręcić w prawo w Domaniewską (po prawej będziesz miał kościół i za nim trzeba skręcić). Potem w prawo w Samochodową i już - chyba bedzie łatwiej (ach te skręty w lewo, jak się nie wie gdzie skręcić... ).
Pozdrawiam i powodzenia!
P.

Dziękuję za pomoc, i tak mi się inaczej pojechało niż planowałem, ale w sumie trafiłem (od strony Żwirki i Wigury).
Swoją drogą stacja Shell na Puławskiej ma straszne ceny (znaczy się kołobrzeskie), w Toruniu paliwo tańsze o 13-20 groszy, a w Pile o 20-25 (też na Shell).