Alu ATS 7J/15 et 25

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam takie fajne do kupienia tylko nie wiem czy to wlezie bez zadnych problemów i będe mógl tym jezdzic na fabrycznym zawieszeniu... Oponki do tego chciałbym o profilu 60....

Ma ktos jakies doswiadczenia ??? To są znane ATS CUP z golfa II....

mam identyczne fele... na fabrycznym zawieszeniu spokojnie będą jeździć... ja u siebie mam przecież mocno obniżoną zawiechę i nic nie obciera ...w tej chwili mam na tych felach oponki 195/50... ale 2 lata temu miałem 185/60 i też nic nie obcierało na obniżonym zawieszeniu... więc przy seryjnej zawieszce wogóle bym się niczym nie przejmował...

łukasz czym obniżałeś swojego?

przy seryjnym zawieszeniu tj. gazowe kyby i sprezynki du nic mi nie obciera - et24

dzięki łukasz - faktycznie zapomnialem o twoich bo jeszcze w klubie takie cos ma krzychu_ch...

w takim razie biore je tylko ze jedna jest lekko krzywa na obu rantach na tej samej wysokosci - ale mam naadzieje tanio to wyprostuje...tak poza tym to fele bardzo fajne bo poszerzają zawieszenie...

Napisz mi jeszcze czy masz do nich pierscionki centrujące bo otwor na piaste jest 57,1 mm czyli 0,5 mm wiecej i wchodzily mi bardzo lekko...druga sprawa to czy masz z tylu nadkola bo tak naprawde one dosc sporo zmniejszają pojemnosc nadkola. I jeszcze jedno - ty swoje malowales ze są srebrne ??? Bo te co ja chce kupic są oryginał polerowane z czarnymi podmlowaniami...

Pozdro

może ja się skuszę na odpowiedź

Mam z tyłu nadkola i przy pełnym obciążeniu nic mi nie obciera
a pierścionków nie używam