Sprzdam moje Esperko 1,8 CD KLIMA!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam: Daewoo Espero 1,8 benz/gaz z września 1995r. jestem pierwszym właścicielem w kraju. Posiadam go od lipca 2004r. Jest to najbogatsza wersja CD! Wyposażenie: Wspomaganie kierownicy Centralny zamek 4x elektryczne szyby Elektryczne i podgrzewane lusterka Regulacja pasów i kierownicy ABS (niesprawny czujnik) Poduszka powietrzna Klimatyzacja (całkowicie sprawna z nową chłodnicą i świeżo napełniona) a nie jak piszą w innych ogłoszeniach że sprawna ale do napełnienia!!! Instalacja gazowa 2 letnia firmy BRC (najlepsze instalacje) zużycie gazu (miasto 12l z Klimą, trasa 9 z Klimą) Welurowa tapicerka Oryginalne radio Philips Immobilizer w kluczyku Hak (używany 2 razy w roku do przewiezienia jachtu na trasie 35km) W ostatnim roku wymieniony był pasek rozrządu+rolki , sprężyny tylne i amortyzatory przednie, klocki i szczęki hamulcowe, nowe tłumiki a w ostatnim miesiącu nowe świece NGK wraz z przewodami i filtr powietrza. Auto ma w tej chwili 231000 km przebiegu, jak je sprowadziłem do kraju miało 141000- przez te 3 lata zrobiłem tym autem 90tys km i nigdy mnie nie zawiodło.Mimo dużego ale prawdziwego przebiegu warto kupić ten samochód gdyż te silniki wytrzymują spokojnie przebiegi powyżej 400tys km (mój tata miał vectrę A z takim właśnie silnikiem i zrobił nią 450tys km bez problemu) Espero właśnie przeszło pomyślnie badanie techniczne i przegląd ma ważny do 13 lipca 2008r. Oczywiście dysponuję pełną dokumentacją auta,książką serwisową (w kraju już nie prowadzona),instrukcją,dokumentacją od instalacji LPG itp.Auto w ciągłej eksploatacji z ważnym OC. Stan techniczny auta określam na bdb z minusem za ABS natomiast stan wizualny na dostateczny z plusem. Oczywiście chodzi mi o korozję która mimo że auto było garażowane to powychodziła na tylnym nadkolu,prawym progu,klapie bagażnika i spodach drzwi. Trzeba to zrobić i uważam że warto bo auto spokojnie wówczas pojeździ jeszcze parę lat. Sprzedaję z żalem i wiem że kolejna osoba będzie zadowolona. Cena jak mnie interesuję 3900zł do negocjacji.
Pozdrawiam
Zdjęcia:
http://www.allegro.pl/item223589205_daewoo_espero_1_8_cd_benz_gaz_klima_.html

ehh Ci nowi

Tak jest dużo lepiej

nieczepiam sie krew mnie zalewa
Cytat:
2007-08-07 13:48:20, kizes pisze:
Sprzedam: [...] Jest to najbogatsza wersja CD!

Chyba najbogatsza to była dwazero w automacie i skórze
Cytat:
[...] ABS (niesprawny czujnik)

pewnie kabelek nie czujnik koszta wsumie podobne

i najlepsze
Cytat:
Oryginalne radio Philips

niewiem młody jestem ale w oryginale to było chyba DU

Sorry za OT
MNSP

Cytat:
2007-08-07 20:47:57, Kula69 pisze:
niewiem młody jestem ale w oryginale to było chyba DU

fakstycznie młody jesteś ,w oryginale była zaślepka z kapustą

ale sie czepiacie;] chodzi mu o to że radio jest oryginalne z Philipsa a nie jakis szajs z mediona czy inszych podobnych podrób;]

Hej
Ale sie czepiacie Odnośnie radia to w wersji na rynek niemiecki (a tam je kupiłem) były montowane Philipsy w Esperkach i Nexiach i mam oryginalną fabryczną instrukcję obsługi.
Poza tym auto zostało sprzedane a kupiec szcęśliwy nie miał uwag!
Pozdrawiam Was Wszystkich serdecznie i po 3 latach jazdy Esperkiem (z pełnym dla Niego szacunkiem za bezawaryjność i komfort) muszę Was pożegnać gdyż zmieniłem markę.
Pozostaję z szacunkiem i pozdrawiam Wszystkich właścicieli i miłośników Daewoo espero.

Cytat:
2007-08-07 13:48:20, kizes pisze:
Cena jak mnie interesuję 3900zł do negocjacji. Pozdrawiam

3900zł to tak po znajomości dla Klubowiczów dla Allegrowiczów dałeś większą 3000zł szukaj po forach nad leśnnictw może znajdziesz forum Jeleni

Cytat:
2007-08-08 01:01:56, markon pisze:
3900zł to tak po znajomości dla Klubowiczów dla Allegrowiczów dałeś większą 3000zł szukaj po forach nad leśnnictw może znajdziesz forum Jeleni