MotoNews.pl

Naprawa wiertarki Bosch 2-24 DSE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzebuje wymienić główkę w tej wiertarce a dokładnie tuleje ( wiertła wypadają ). Czy ktoś z was to robił, jest gość na allegro który sprzedaje tuleje za 125 zl podczas gdy serwis za wymiane bierze 400 zl.

Cytat:
2007-08-08 10:24:44, misiekwwa pisze:
serwis za wymiane bierze 400 zl.

To już chyba wiertarkę lepiej kupić.

Cytat:
To już chyba wiertarkę lepiej kupić.

masz racje ale za uzywke trza dac 400. nwiec wole glowke sam jakos wymienic

Cytat:
Potrzebuje wymienić główkę w tej wiertarce a dokładnie tuleje ( wiertła wypadają ). Czy ktoś z was to robił, jest gość na allegro który sprzedaje tuleje za 125 zl podczas gdy serwis za wymiane bierze 400 zl.

Jeżeli wiertła wypadają to jest wina tej kulki co je blokuje.Sprawdź ,czy aby napewno tylko wypadają czy nie "ciągnie"w czasie wiercenia.

wypadaja i leci z niej smar

Cytat:

Za tą cenę gość sprzedaje tuleje z chińskiej podróby 2-24 ..łeb dam!

...jest takowa..prawie idealny Bosch z wyglądu...do kupienia na targowiskach...tylko jakość też jest mocno chińska oczywiście ...cena już chińsko polska ale ciągle to dalekooo od oryginalnego Konkreta

Jutro mogę wiedzieć jaka jest hurtowa cena tego elementu w Bosch-u / i jaka cena z rabatem w katowickim serwisie/... napiszę

Cytat:

Za tą cenę gość sprzedaje tuleje z chińskiej podróby 2-24 ..łeb dam!

...jest takowa..prawie idealny Bosch z wyglądu...do kupienia na targowiskach...tylko jakość też jest mocno chińska oczywiście ...cena już chińsko polska ale ciągle to dalekooo od oryginalnego Konkreta

Jutro mogę wiedzieć jaka jest hurtowa cena tego elementu w Bosch-u / i jaka cena z rabatem w katowickim serwisie/... napiszę

OKI TO CZEKAM

133 zł NETTO kosztuje taki element w centrali Bosch-a...(musisz dodać 22% Vat)

U nas w serwisie taka naprawa /włącznie z częściami/ zamyka się w kwocie do 200zł - rozmawiałem konkretnie jak sprawdzali mi cenę...