Witam wszystkich mam problem Ubzdurałem sobie ze kupie poloneza ale z silnikiem 1,4 rover mało tego moje wymagania wzrosły i musi on byc z gazem , mało tego jestem tak upierdliwy ze auto musi byc zadbane i niedobite młotem CZASU kwota jaką moge wydac mieści sie miedzy 3000 a 4000 bardziej 3000 Jak by ktoś coś wiedział pisać dzwonic czekam A i tak na marginesie nie może byc tysiące kilometrów od BRODNICY
Ze wzgedu takiego ze polonezy 1,4 sa tak czesto spotykane jak czysty kibel w pocigu , moje poszukiwania ida w strone poldka 1,6 na wielopunktowym wtrysku oczywiscie z gazem i tak jak w ostatnim poscie czekam na wiesci
szukaj auta bez gazu - bedzie tansze i mniej zajezdzone, w koncu gaz wklada sie po to zeby wiecej jezdzic...
P.S.
10-cio letnie Atu z przebiegiem 80 pare tys, na Abimexie (jednopunkt) w całkiem przyzwoitym stanie za kilka stowek Cie nie interesuje? W sumie jak to ma na gazie chodzic to bez roznicy czy jednopunkt czy wielopunkt, bo raczej poloneza z sekswencyjnym LPG bedzie ciezko w tych pieniadzach znalezc.
[ wiadomość edytowana przez: kosa131 dnia 2007-08-10 20:39:50 ]
na allegro stoi ale ledwo stoi byłem jednego oglądać a przy drugim gosć gadał ze lekko pod klawiszami dym leci a tak po za tym tylko zawory lekko kleoczą i lipa a reszta w pip daleko od brodnicy
A co do poldka na gaz to wole z bo kupc polda i do tego gaz to powoli sie robi kosztowne Dlatego poluje na cus w stanie spoko i latajacego a na wielopunkcie podobno mocniejsze bestie Dokładnie nie wiem i dlatego licze też na wasze opinie