[K] POLONEZA :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich mam problem
Ubzdurałem sobie ze kupie poloneza ale z silnikiem 1,4 rover
mało tego moje wymagania wzrosły i musi on byc z gazem , mało tego jestem tak upierdliwy ze auto musi byc zadbane i niedobite młotem CZASU
kwota jaką moge wydac mieści sie miedzy 3000 a 4000 bardziej 3000
Jak by ktoś coś wiedział pisać dzwonic czekam
A i tak na marginesie nie może byc tysiące kilometrów od BRODNICY

Ze wzgedu takiego ze polonezy 1,4 sa tak czesto spotykane jak czysty kibel w pocigu , moje poszukiwania ida w strone poldka 1,6 na wielopunktowym wtrysku oczywiscie z gazem i tak jak w ostatnim poscie
czekam na wiesci

szukaj auta bez gazu - bedzie tansze i mniej zajezdzone, w koncu gaz wklada sie po to zeby wiecej jezdzic...

P.S.

10-cio letnie Atu z przebiegiem 80 pare tys, na Abimexie (jednopunkt) w całkiem przyzwoitym stanie za kilka stowek Cie nie interesuje? W sumie jak to ma na gazie chodzic to bez roznicy czy jednopunkt czy wielopunkt, bo raczej poloneza z sekswencyjnym LPG bedzie ciezko w tych pieniadzach znalezc.

[ wiadomość edytowana przez: kosa131 dnia 2007-08-10 20:39:50 ]

Lepiej kupić borewicza z 2.0 Ale tak na poważnie to poldków z roverkiem na allegro trochę stoi więc wybór napewno jest

na allegro stoi ale ledwo stoi byłem jednego oglądać a przy drugim gosć gadał ze lekko pod klawiszami dym leci a tak po za tym tylko zawory lekko kleoczą i lipa a reszta w pip daleko od brodnicy

A co do poldka na gaz to wole z bo kupc polda i do tego gaz to powoli sie robi kosztowne
Dlatego poluje na cus w stanie spoko i latajacego a na wielopunkcie podobno mocniejsze bestie Dokładnie nie wiem i dlatego licze też na wasze opinie