125p KOMBI O B R FSO..

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
szukam fotek tego samochodu...wiem ze jeżdził wraz z Monte Carlo, jako SERVICE CAR!!!

Macie jakies zdjęcia??

znalazłem sam) ale teraz pomoc w rozszyfrowaniu napisów...please)

Na przednich drzwiach jest "SERVICE" a na tylnych "POLSKI FIAT"

Przypadkiem w domowym archiwum + bonusy :

127 miodzik, a bandziorek luksus, właśnie sobie uświadomiłem że nigdy niewidziałem kombika klasyka - ma może ktoś coś takiego ???

a ja kombi klasyka widzialem w sobote z Adrianem ( stajnia Krakow ) jak szedlem na wianki.Auto stalo na Brackiej.....ogolnie niezly stan.....skrzynia cholera w podlodze ....nr rej.KR 55023 o ile dobrze zapamietalem

ja mam kombiacza, tylko ze to 91 rocznik. nie chce mu robic zbyt wielkiego face liftingu, bo to w końcu fiat.

Jest jeden jak wiem klasyk kombi w Krakowie, a najbliżej jest następny w Limanowej, nie wiele takich samochodów przetrwało. Jak chcecie zobaczyć na żywca, polecam ul. Bracką, jak ide do pracy zawsze go tam widze.

Większość takich samochód miało zastosowanie, jako samochody służbowe, czy karetki pogotowia...
...a wiecie jak są niedługowieczne takie bryki, jak są traktowane..

e tam, kombiaków jest dużo jeszcze na karetkach w krakowie mnie wczoraj jeden wyprzedził a jak chodziłem do liceum przez kompleks szpitali to też często widywałem....