| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
azael HF MEMBER Accent Wielkie Drogi gm. Skawina | 2007-08-16 14:57:51 Witam. Dawno mnie nie było, a mój Hyundai trochę się zmienił. Nie stawiałem na bardzo ekstremalny tuning, a jedynie na w miarę wyważone modyfikacje, zaś najmocniejszym elementem jest chyba kolorek . Rzućcie okiem w profil i napiszcie co sądzicie... Dzięki |
accent1 HF MEMBER Hyundai accent Legnica, Lubin | 2007-08-16 16:17:15 Wygląda nieźle mi się podoba Dodam super efekt.
Napisz co robiłeś dokładnie luknij na moj zderzak może też taki byś sobie zapodał ? Nieźle wyglądają 2 wydechy. Osobiście alu podobają mi sie bardziej orginalne coupe - jakie ja mam. Zapodaj jeszcze fotke wnętrza bo jak nowy wygląda
Aha dupcia piękna jest... ![]() [ wiadomość edytowana przez: accent1 dnia 2007-08-16 16:18:23 ] |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2007-08-16 18:41:04 bardzo dobra robota mnie się podoba bardzo tylko jeszcze bym go ciut obniżył i jakiś ładny zderzak w wydechy wkomponował
ciekawe jak Ci się będzie wlot sprawował, a dokładnie w czasie deszczu bo ja mam taki sam i mam przeje..... bo muszę kable zasłaniać czymś bo inaczej mam po opadach problemy |
Sadi HF MEMBER Hyundai Scoupe Kołobrzeg/Gdańsk | 2007-08-16 21:46:57 Fajnie to wygląda ........ a więc na pewno dobrze jeździ ...... a może i nie . Lakier pierwsza klasa może masz gdzieś pod ręką jakąś nazwę numer katalogowy, ponieważ od soboty lakiernik probuje mnie namówić na pomarańcz, jeszcze go nie widziałem ale mówi mi ze na żywo jest EXTRA EXTRA.!! I chyba się skuszę, bo dziś byłem u tapicera i pomarańczowa skóra jest G!! |
Witek HF MEMBER Hyundai Atos 1.0 GL Ochotnica Górna/Kraków | 2007-08-16 23:34:38 Świetnie wygląda, i Ty ani razu na krakowskim zlocie się nie pojawiłes - nie ładnie ![]() |
azael HF MEMBER Accent Wielkie Drogi gm. Skawina | 2007-08-17 10:45:43 Pozwolę sobie napisać po kolei odpowiedzi na wszystkie posty. Na początku dziękuję za pozytywne opinie, nie ukrywam, że mnie to podbudowało , a teraz po kolej (od najnowszego postu):
1. BartBartez: Wydech przelotowy, ze zwężką wenturiego, bez katalizatora, żadne półśrodki; 2. Witek: Na zlotach krakowskich nie bywałem, bo z reguły nie miałem czasu , ale tak btw, jak pisałem ostatnio do ciebie na GG w sprawie niedawnego zlotu pod Ikeą, to nie odpisałeś ;
3. Sadi: Lakier jest recepturą z Forda Focusta ST 220 (chyba taka nazwa) ale w wersji bez metaliku, bo strasznie drogo wychodził, jak ci bardzo zależy na recepturze to zapyta,m lakiernika, który mi go robił o przepis w proporcjach na mieszalnik; 4. Speedmaster: Niestety, z uwagi na fuunkcjonalność nie planuję obniżenia wózka (ach te polskie drogi i krawężniki). A co do wlotu, to znając Twoje z nim doświadczenia (pisałeś mi kiedyś o tym na priva) poszedłem po rozum do głowy i nmój to jest atrapa
5. Accent1: Zderzak masz OK, tylko kwestia jak zwykle ceny. Moje zderzaki, to trochę zmodyfikowane oryginały (bardziej tył niż przód), a co do felg - kwestia gustu - moje to 15" Azev A bez kołpaków na śruby i przelakierowany. Zdjęć wnętrza jeszcze kilka mam, ale nie wiem jak je wrzucić na forum |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2007-08-17 13:05:37
cwaniak
musisz na jakiś serwer je zapodac a później linki na forum |
Sadi HF MEMBER Hyundai Scoupe Kołobrzeg/Gdańsk | 2007-08-17 19:14:26 Wielkie dzięki za dobre chęci. Już wybrałem swój lakier o nazwie Burning Volcanoz palety Mobihel Prestige i jeszcze jakąś czerń ale niweim konkret. Za farbę muszę zapłacić 240zł za litr po rabatach. Do końca sierpnia myślę ze będzie już po lakierowaniu!!
Pomarańcz [ wiadomość edytowana przez: Sadi dnia 2007-08-17 19:26:51 ] |
Witek HF MEMBER Hyundai Atos 1.0 GL Ochotnica Górna/Kraków | 2007-08-19 22:29:55 Zwykle jeśli trzeba, to zawsze odpisuje na gg, więc dementuje tę pogłoskę, możliwe że wiadomość nie dotarła (znajac gg), poza tym zawsze jest tel. i pw Ale na kolejnym się widzimy ![]() |
azael HF MEMBER Accent Wielkie Drogi gm. Skawina | 2007-08-20 12:23:21
A kiedy następny zlot? Bo ja w Krakowie gościnnie ostatnio (tylko weekendy) |