Nowość Łady

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nowość Łady

i TUTAJ

[ wiadomość edytowana przez: Sp4rkY dnia 2007-08-22 09:39:29 ]

Cytat:
2007-08-22 09:37:30, Sp4rkY pisze:
i TUTAJ

I bardzo dobrze.Może nareszcie wrócą oryginalne WAZy-Łady a nie Oplo-Łady,Corso-Kaliny i inne Chevroleto-Nivy

szkoda ze ceny pozostana europejskie

Tak tylko ciekawe czy wszystko nie skonczy sie na fotkach tak jak jest najczesciej niestety z ładą.Ale życze im jak najlepiej.

Jaka tam nowość ta Lada jest pokazywana już z dwa lata i kiedyś już nawet dawałem link do testów zderzeniowych tego auta. A co do projektowania Lad przez innych inżynierów niż ich własnych mam własną opinie, taką, że projekt taki się nie sprawdzi . Tak jak się nie sprawdzał współczesny Opel na ich drogach, Fiat czy koreańskie Daewoo, zresztą czas pokaże.

DEx

2116 crash test

Cytat:
2007-08-23 12:43:00, mwarchalowski pisze:
Jaka tam nowość ta Lada jest pokazywana już z dwa lata ...... DEx

Tak, nie jest to całkiem nowe, ale może być nagle.... Priora też długo nie była, i nagle się wyrabia.....
Słyszałem, że ABTOBA3 będzię możliwe wyrabiać jakiś nowy samochód w roku 2014 z powodu olympiadę w Soči....

[ wiadomość edytowana przez: Ladusa dnia 2007-08-23 23:43:09 ]

Witam
Cytat:
2007-08-23 12:43:00, mwarchalowski pisze:
.... A co do projektowania Lad przez innych inżynierów niż ich własnych mam własną opinie, taką, że projekt taki się nie sprawdzi . Tak jak się nie sprawdzał współczesny Opel na ich drogach, Fiat czy koreańskie Daewoo, zresztą czas pokaże. DEx

Dexiu, nie panikuj, w końcu poczciwe klasyki, to też w końcu zwykłe fiaty, przystosowane do rosyjskich warunków drogowych i kliamatycznych, wsólczense auta tak się mało różnią od siebie że powoli wyróżnikiem staje po prostu poza jakością wykonania tylko znaczek firmowy

Ruscy kupują 2105/7-2108/9 ze względu na cene i dostępność części/serwisu. Po co komu kalina gorsza od corsy starszej od najnoswszej o 3gen i o cenie małokonkurencyjnej i przy szybkim ruchu kierownicy lewoprawo robi 3 salta w bok momo ze ma ładną tapicerke składaną przez kobity.