Zlot w sobote

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co wy na to aby zrobic zlot w sobote np o 15??dajcie znac kto jest chetny a raczej kto by przybyl

ja niestety pracuje.moze w niedziele uda mi sie wpasc

gadalem dzisiaj z miskiem i jak znajdzie chwilke to przybedzie w sobote a mayday powinien sie zjawic

ja ..przykro mi odpadam ...pocisk znaczy teren olejem , a po za tym w sobote i niedziele wyjezdzam

[ wiadomość edytowana przez: putin dnia 2003-06-24 22:25:52 ]

a czym misiek przyjedzie

ja moze przyjade ale nie wiem zobacze czy uda mi sie skonczyc robic auto

zlot byl siwetny-frekfencja 100% zabawa przednia ,zalujcie ze was nikogo z was niebylo-hoho co sie dzialo tyle zeczy przegapiliscie.ja niema slow aby tego opisac co sie dzialo moze Wolek mi pomoze bo jako jedyny przybyl ze mna

No niestety mnie zabrakło. Ale obiecuje poprawe Narazie mam w głowie egzamin na studia ale to juz jutro wiec teraz nic niebedzie stało mi na przeszkodzie aby wpasc na jakis spocik a tak wogóle to kiedy cos sie zapowiada???

Szacuneczek

Kiedy??Niewiem ja juz nieustalam zlotów teraz niech to robia klubowicze ja sie postaram dostosowac bo do moich nikt sie niedostosowuje.

misiek nieprzejmuj sie ze cie nienymo-niebylo nikogo

HEEELLLOOO

Niesądzę żeby wam odpowiadało ale może ....

Piątek 4.07 - np godzina 20-ta

Nie liczę na wielkie poparcie , ale nic nie poradzę .

Życie zaczynam dopiero w nocy , bo w dzień ciężko pracuję - a moja się mnie zawsze tylko pyta ; kiedy ty sie wyśpisz ??? Jasne że po śmierci !!!

Spox mam żońcię że mi jeszcze na to pozwala !!!!

No to respect dla niej !!!!

Pozdrowionko !!!

ok nimul wpadaj na pas o 20 ja bede i pare osub tez powinno byc,napewno mnie poznasz bo bede na rowerku z plecaczkiem i w koszulce forum tuning pl.wezme juz na wszelki wypadek formulaz zgloszeniowy

No to do zobaczenia , bede na 100 %

Pozdrawiam

głowica mojego samochodu leży na balkonie a zatem nie możliwe jest przemiesczanie sie....cóz nie będzie mnie

witam dawno mnie nie było na forum i na spocikach ale to dlatego ze pracuje od rana do nocy i nijak nie mam na nic czasu....
w każdym razie nawiązując do tematu mnie nie będzie na spociku
bo będę odreagowywał wolny weekend w Zakopcu....tak więc do zobaczenia myslę w najblizszym czasie i miłej zabawy życzę....seeya

Nio byłem w piatek razem z maydayem na pasie. No wartburgenem bo ja chwilowo niepale sie do prowadzenia pojazdow mechanicznych w czwartek doszlo do zemsty mojej Besti w sposob brutalny i bez zadnych ostrzezen wciagło mi palucha dokładnie prawego kciuka w alternator Tak sie konczy nieostroznosc Mam 6 szwow ubytki skory i najprawdopodobniej po paznokciu Ale bede zyl i palec ttez powinnien sie wykurowac. Na pasie był jeszcze mef(na rowerku) i kolega Nimnul. Powiem to tak Nimnul to bratnia dusza posiada pieknego bordowego poldolota a pozatym zna sie na rzeczy Wiec jestem za przyjeciem go w nasze szeregi

Szacuneczek

tak jest misiek jak sie wklada palce tam gdzie niepowinienes