Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Maniurka78 DEADSOUL Opel Omega B Chocianów | 2007-08-25 11:08:47 Skoro diagnosta ci tak ustawił i stwierdził że na jego przyrządach jest dobrze to chyba raczej nie kłamie, a podnoszenie przez ciebie luster wyżej wiązać się będzie z tym ze będziesz raził jadących z naprzeciwka. Najlepszym choć nie tanim rozwiązaniem byłoby chyba zmienić lampy. Nie wiem w jakim stanie masz swoje ale powno plastik reflektora już pożółkł i przez to światła nie mja dobrego zasięgu ![]() |
![]() machony79 LOB SYMPATYK V6 po tuningu Katowice | 2007-08-25 11:19:26 Jak najbardziej koledze wierze.
Sam dwukrotnie byłem ustewiać światła na stacji diagnostycznej po założeniu nowych lamp. Bez jakiejkolwiek regulacji powiedział że jest dobrze.Dopiero gdy zaparkowałem wieczorem pod ścianą było widać jak snopy swiatła sie zezują. Najlepiej samemu sobie ustawić. |
![]() pit-ilawa iława | 2007-08-25 19:38:34 imbusiki zazwyczaj sa w kształecie literki L , odetnij brzeszczotem ta któtszą część a ta dłuższą wkręć we wkrętarke, ja tak zrobiłem i światełka ustawia się super |