| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Hornblower Ford Focus Krosno Odrzańskie | 2007-08-26 16:07:43 Mialem maly problem z wyciekiem oleju w Focusie. Problem okazal sie niewielki i juz jest po klopocie ale sprawa nadal jest co najmniej tajemnicza.
Moze ktos z Was moglby mi odpowiedziec na pytanie co sie stalo. Problem opisalem na forum Focusa ale tamto forum to jakas porazka. Powiem szczerze ze nie ma to klub Espero. Opis problemu |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2007-08-26 18:06:45 e no co Ty nie narzekaj...dopiero 3,5 dnia a już masz jednom odpowieć ...nicniemającom nic nie dajoącom...ale zawsze cuś...
Kurde...chciałbym Ci pomóc...ale żeby to precyzyjnie zlokalizować...trza chyba jednak mieć focusa abo innego fordusa z takiem motorem... |
Hornblower Ford Focus Krosno Odrzańskie | 2007-08-27 14:08:50 No i sprawa sie wyjasnila.
Nie wiem jak jest w innych autach (w espero chyba tego nie bylo) focus posiada cos co sie nazywa blokada rozrzadu. Normalnie jest w tym miejscy sruba zaslepiajaca. Przed zabraniem sie roboty trzeba wykrecic srube, wkrecic blokade a po robocie wykrecic blokade i wkrecic srube. I wszystko by bylo OK gdyby debile nie zapomnieli mi wkrecic sruby po robocie. No to tyle. A forum forda to jedno wielkie "G". |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2007-08-27 14:29:19 Klub Espero rządzi,
Klub Espero radzi, Klub Espero nigdy Cię nie zdradzi!!! |
Hornblower Ford Focus Krosno Odrzańskie | 2007-08-27 15:06:14
Dokladnie. Najlepszy przyklad jak na forum Espero gada trzech gosci: - posiadacz Toyoty - posiadacz Renowki - i posiadacz Forda. O czyms to swiadczy Niech zyje Klub Espero. |
tomtu PRIMERA GT łódź | 2007-08-27 15:25:16
Swiadczy o tym ,że ludzie jeżdżący espero znają się na samochodach |
sweeper23 espero 2.0 lpg Gdańsk | 2007-08-28 21:31:42 bo jak tu si enie znac jak co tydzien coś innego trzeba rozbierać ![]() |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2007-08-29 07:33:52
No fakt. Ja już w pierwszym tygodniu użytkowania złomero zapoznałem się z instalacją do radia i jego montażem oraz demontażem i czyszczeniem anteny. Teraz nie mam tych problemów i aż nudno się robi. |
rudi Espero Wloclawek | 2007-08-29 11:54:50
fajnie powspominać stare dobre czasy ... Ale jest sposób na zabicie tej francuskiej nudy - kup sobie antenkę od espero, koniecznie zdezelowaną używkę żebyś za długo nie musiał oczekiwać na efekty specjalne i zamontuj- chociaż nie wiem czy w kombi będzie to możliwe. A jak na złość nie będzie ci się zacinać to reklamacja lub wymiana na lepszy model |