-----==+ V LOB PARTY !!! +==-----

Ankieta: TERMINY V LOB PARTY
26.07 - 2.08
2.08 - 9.08
9.08 - 16.08
dowolny
nie jadę

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszamy na V LOS OMEGAS BESTIALES PARTY , tym razem na Mazurach . Res podaje szczegóły. Macie ... no powiedzmy tydzień na głosowanie w ankiecie który termin Wam pasuje. Pozdrawiam.

panowie moim zdaniem taka anonimowa ankieta nie da za wiele lepiej jak kazdy sie wpisze i poda termin ewentualnie terminy jakie mu pasuja

Yo men !!! Witam i z prawdziwą przyjemnością czytam tego posta.
Jak dla mnie najlepszy termin to 2.08-9.08. Powody następujące: świeża wypłata na koncie, 14.08 wyjazd na Węgry a ten pierwszy termin nie jest taki zły jak co też bym sie pisał ale wolałbym ten drugi. Tylko nie ten ostatni wszystko juz opłaciłem i 14.08 do wieczora musze być na Słowacji.

Pozdrawiam

09-16.08

disel, terminy są ustalone do wyboru - to raz
ankieta nie jest anonimowa bo w wynikach widać głosujących - to dwa
pzdr

Mnie tam wszystko jedno i tak przyjadę.

Jutro wyjeżdżam i wracam 05.07. mam nadzieję, że do tego czasu ankieta będzie gotowa.
Miejsce mam już na 99% (tzn. Augustów) mówię tu o kwestii ośrodka.

Byłbym wdzięczny gdybyście podali jeszcze info na temat tego w ile osób przyjeżdżacie (towarzyszące) i kto jest weekendowo a kto na tydzień. Koszt nie powinien przekroczyć 30 PLN od głowy.

Przepraszam, że Was tak molestuję ale sami rozumiecie ...sezon

Pozdrawiam serdecznie i do 05.07.

P.S. Będę w Rowach z Gieroyem już browara mamy ustawionego gdyby ktoś był w okolicy to zapraszam

wekeend x2 termin obojetny bo to tylko 600km

ja w Augustowie kupiłem Senatora

cholera jasna na liscie jest nas 60 osób a tu widzę 11 głosów ?!
Co to jest - internetowy klub emerytów ?

[ wiadomość edytowana przez: Prowo dnia 2003-06-30 10:41:48 ]

Weekend x 1, termin obojętny.

Ja optuje za terminem 9.08 ->
Oczywiście bez względu na ostateczny termin będę 2x
Ja i Kaśka.

Pozdrawiam

Witka , mam pytanko czy to zlot rodzinny, bo jeśli przyjade to z całą familią 2+1 ( no może jeszcze teściowa , teść , babcia , kochanek ,kochanka .....)
Pozdro DanDan

Cześć.
Witam wszystkich jako nowy klubowicz, a zarazem właściciel MV6. Cieszę się, że będę mógł pogadać z Wami na temat tego samochodu. Jest Super.

Dan !! Bez zoltego Gostka na fotelu obok sie nawet nie pokazuj

Prowo co jest ?!!!!!!!!!
Bez Ciebie na zlocie ? Nie może to być!
W czym problem?

Na razie ciemność widzę. Może po ustaleniu ostatecznych szczegółów spróbuję coś zakręcić - ale czym prędzej będzie to wiadome, tym lepiej.
A poza tym bardziej się będę cieszył gdy wyjdzie coś, co nie było planowane jako pewne niż gdy sytuacja jest odwrotna.
Nie chcę też zawracać bez sensu Res'owi gitary gdyby okazało się, że jednak nie dotrę.

Czyli: czekam co tam ustalicie (termin!!!, lokal )

Pzdr.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

Mi odpowiada każdy wekeeend w sierpniu,na dłużej to moja ślubna by mnie chyba nie pusciła . .... a czy można na taki zlot przyjechać z rodzinką?

Witam
Jestem nowym fanem MV6, z chęcią przyjechałbym na LOB PARTY. Proszę o informację gdzie planowane jset spotkanie. Nie wiem jeszcze czy będę wolny ale zapowiada się fajnie.