Dąbrowski775 ktoś go zna?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dokonałem tranzakcji z człowiekiem o tym nicku kasę przesłałem ale towaru nie ma a mineło już kilka tyg. ok3 i nie mogę się doprosić o skan/zdjęcie potwierdzenia nadania i nie wiem co o tym myśleć jak ktoś go zna to napiszcie coś o nim czy to u Niego normalne zachowanie albo jest na wakacjach czy jak

Pogadaj na forum z kims kto mieszka w tym samym miescie lub niedaleko - niech wpadnie i mu przypomni ze zapomniałwysłac towaru- moze chlopak ma krótka pamięc Mozesz tez dodac ze odleglosc go nie uchroni przed "rozliczeniem sie "

oki kto jest z radomia i chętny by podskoczyć do małolata w celu jedynie przypomnienia o zwrocie kasy?
ale narazie staram się jeszczę sprawe rozwiązać bez angażowania osób trzecich

ps okazało się że chodzi o rzeszów wszystkich zainteresowanych przepraszam

Dejta jest z Rzeszowa więc może on się wypowie w tym temacie

Cytat:
2007-09-01 09:36:56, grnb pisze:
ps okazało się że chodzi o rzeszów wszystkich zainteresowanych przepraszam

Dejta wybacz, wiem ze smieszne to nie jest ... Ale cus ten Rzeszow ni ma szczescia do uczciwych sprzedawcow. Wzialbys tam normalnie posprzatal to swoje miasto.

A tak na powaznie : grnb proponuje nie robic jeszcze wielkiej paniki tylko rozpoznanie tematu. Nie masz telefonu do typa ?

Przykre to jest ze ludzie tak olewatorsko do sprawy podchodza... Sam nie jestem swiety... Czasem cus mi sie przeciaga termin. Ale koles o ksywie soga-rally przeszedl samego siebie : 14 lutego mu poslalem 18 PLN bo sie oglosil ze markery wysyla. Mamy 1 wrzesiena i ani markerow ani kasiory spowrotem. Mimo iz raz na jakis czas go upominam to bezczelnie mowi mi ze zapomina bo to taka mala kwota i jakby chodzilo o 200 zlotych to by pamietal... Ludzie sa rozni

myślę że bedzie trzeba chyba złożyć wizytę dziciakowi jak ktoś się znajdzie z rzeszowa to chętnie skorzystam z pomocy

Cytat:
2007-09-01 12:08:33, borysirl pisze:
Dejta wybacz, wiem ze smieszne to nie jest ... Ale cus ten Rzeszow ni ma szczescia do uczciwych sprzedawcow. Wzialbys tam normalnie posprzatal to swoje miasto. A tak na powaznie : grnb proponuje nie robic jeszcze wielkiej paniki tylko rozpoznanie tematu. Nie masz telefonu do typa ? Przykre to jest ze ludzie tak olewatorsko do sprawy podchodza... Sam nie jestem swiety... Czasem cus mi sie przeciaga termin. Ale koles o ksywie soga-rally przeszedl samego siebie : 14 lutego mu poslalem 18 PLN bo sie oglosil ze markery wysyla. Mamy 1 wrzesiena i ani markerow ani kasiory spowrotem. Mimo iz raz na jakis czas go upominam to bezczelnie mowi mi ze zapomina bo to taka mala kwota i jakby chodzilo o 200 zlotych to by pamietal... Ludzie sa rozni

widzisz... taki ten swiat jest, miasto prawie 200 tys mieszkancow, 2 typow zrobilo syf i juz wszyscy mowia ze rzeszow to chuje... ubolewam nad tym...

ja tam nikogo w chuja nie zrobilem, pomagalem ludziom z roznych miast, a nawet innych krajow. Nikogo nigdy swiadomie (i dzieki bogu nawet nieswiadomie) w chuja nie zrobilem i nie zrobie. Wiec prosze nawet w zartach nie mowcie zle o moim miescie o wiem ze dobrzy ludzie tam mieszkaja. A dwoch kutasow burdel robi i opinie psuje.
Co do Qby to naprawde nie wiem jak mozna cos takiego robic... Ale tym to chyba sie niebawem policja zajmie, bo juz chyba za duzo ludzi zostalo wychujanych...

a wracajac do tematu to ja teraz pomoc nie moge bo jestem 8000 km od rzeszowa i wracam dopiero w lutym. ale jak znasz namiary na czlowieka to moge wyslac jakiegos kumpla

Eeeejj , Dejta ja tylko zartowalem i nie chcialem zebys sie poczul urazony.

Nawet jakby sie jeszcze 100 takich kolesi pojawilo z Rzeszowa to Ty jeden przycmisz ich na tyle ze Rzeszow bedzie mi sie kojarzyl z Toba a nie z nimi

mnie sie rzeszoof kojarzy z dejta i bezelem

a mnie jeszcze z Resovią

Ja znam gościa.
Sprawa już jest w toku.
grnb odezwał sie na rzeszowskim forum KJSowym.
Szkoda, że wcześniej nie zauważyłem tego tematu tutaj bo byśmy już wcześniej działali

Pozdrawiam Jacq

[ wiadomość edytowana przez: poToq dnia 2007-09-01 23:21:14 ]

porozmawiamy z tym debilem!

Spokojnie Najpierw gnrb porozmawia sobie z rodzicami tego chlopaczka, jak nie pomoże to się do niego przejedziemy na ulicę Podkarpacką.

Pozdro Jacq

Cytat:
2007-09-01 20:50:25, borysirl pisze:
Eeeejj , Dejta ja tylko zartowalem i nie chcialem zebys sie poczul urazony. Nawet jakby sie jeszcze 100 takich kolesi pojawilo z Rzeszowa to Ty jeden przycmisz ich na tyle ze Rzeszow bedzie mi sie kojarzyl z Toba a nie z nimi

wiem przeciez ze zatrowales, nie znamy sie od dzis

a ja myslalem ze rzeszow sie kojarzy glownie z Wielka C.

Wielka to jest, ale szparka ciasna

dzisiaj tam zadzwonie i pogadam z rodzicami chlopaka moze na tym uda sie sprawe zakonczyc mam nadzieje i nie fatygowac kolegów ale jak nie to napewno napisze o tym wieczorem

wiadomo coś?

nagle okazało się że gość był za granicą- co ciekawe był z nim kontak mniejwięcej raz na tydzień przez gg... swego czasu pisał nawet że następnego dnia zrobi mi skan potwierdzenia nadania i jakoś się doczekać nie mogę do dzisiaj. napisał że odda kase podałem nr konta i poczekam do jutra wieczorem i zobaczymy co dalej