| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
piter_s1 F&F Sympatyk Rybnik | 2007-08-31 16:18:45 powiedz że miałeś zimówki, bądź opony wielosezonowe, które piszczą jak małolaty, na każdym zakręcie ważne że nie przekroczyłes 50km/h
Myślę również że jak wspomnisz o tym fakcie dot. wyciągnięcia łapówki to sędzia bardziej dopier%$li się do gliny
powodzenia |
PG F&F Sympatyk Fiat 125 x 2 ,Tyran ... Kraków | 2007-08-31 16:35:48 powiedz ze to nie opony a pasek klinowy piszczal bo nie byl naciagniety i to moglo spowodac ze policjant z daleka myslal ze to glos palacej sie gumy fiata/poloneza.... (chyba ze jechales czyms innym) |
LUKASSmajkel Rambo Brodłej | 2007-08-31 17:01:59 Zalezy jakie auto ale możesz też ściemniać ze w autku były regenerowane amory i mechanik kazał ci troche pojeździć zeby ustawić koła i mogły piszczeć oponki to by sie zgadzało wtedy z tym ze nie szalałeś bo nie chciałeś uszkodzić czegoś co bedzie mechanik ustawiał,
Nie znasz sie na mechanice i tegoi sie trzymaj PS pomysł nie wypali oile jestes mechanikiem ![]() ![]()
Ale pomysł z oponami i paskiem wydaje sie tez trafiony
I tak jak mówisz ze możesz dodac ze jak usłyszałeś lie mandat to sie przestraszyłeś ze bedzie wieli dlatego podałeś do sądu a tu sciemniaj ze trudne warunki i takie tam. O łapówce ostroznie kolega niedaleko brodnicy w pewnej miejscowości oskarżył policjanta o stronniczość i policjant poszedł na urlop za kare na kilka miesiecy ale jego koledzy zabrali kumplowi prawko
ale nie chce cie straszyc tylko pisze jaki znam przypadek POZDRAWIAM I POWODZIENIA [ wiadomość edytowana przez: LUKASSmajkel dnia 2007-08-31 17:07:19 ] |
flapjck1 F&F Sympatyk mini urzut | 2007-08-31 17:11:46 po pierwsze:
nigdzie!!!!!!!!!! nie ma zapisu zabraniajacego ruszac z piskiem opon, no chyba ze ktos przechodzil przez pasy i wtedy mogles przestraszyc przechodzacego pieszego, na to jest jakis paragraf
po drugie: w jaki sposob ten policjant ocenil ze jechales 40 ?? ma homologowany radar w oku?? tez zarzut bym obsmial po prostu, w tym kraju zdarza sie obalic sadownie wskazania radaru ja bym przyjal na twoim miejscu strategie taka ze: 1. nie bylo zadnego pisku 2. nie bylo zadnych 40 km/h 3. pan policjant wyraznie szukal haka ( potocznie mowiac ) raczej nie wspominaj o probie wyludzenia lapowki, bo dopiero wtedy zaczna cie ciagac po sadach jesli grodzki cie skaze to sie odwolujesz sila zeznan policjanta jest taka sama jak twoich wiec to ze sad przyzna racje policji nie jest takie oczywiste zycze powodzenia |
rafal125p polonez 1985 gorzów | 2007-08-31 17:13:04 jechałem nubirą z 97 roku , muszę wszystko sobie jakoś poukładać i przemyśleć linie obrony , chciał bym udowodnić ,że nic nie piszczało ale pomysł z paskiem jest ok |
rafal125p polonez 1985 gorzów | 2007-08-31 17:15:09 a orientujecie się czy odwołania coś kosztują bo na pewno sama rozprawa będzie kosztować coś koło 150 zł |
Pat_kdb F&F MEMBER Fiaty 126p i Fiat 126 Bytom | 2007-08-31 17:41:47 powiedz powiedz ze jechales na zimowkach w lato, na pewno cie uniewinnia. |
gumbas5 F&F Sympatyk German Style Katowice | 2007-08-31 17:58:49 a jest na to paragraf? |
Pat_kdb F&F MEMBER Fiaty 126p i Fiat 126 Bytom | 2007-08-31 18:23:31 pewnie niema, ale to od razu debilem zajezdza |
bimber1 (S) Furious Moderator kant Kraków | 2007-08-31 18:52:28 dwa lata temu jechalem z ojcem do poznania, w jakiejs wsi po lewej stronie drogi (dla nas) stal policjant, moj ojciec zaczol wyprzedzac kawalek przed nim kolumne samochodow, gosc machnol na nas a mysmy udali ze go nie widzimy. pojechal na sygnale za nami, jak nas dogonil to sie grzecznie zatrzymalismy. ogolnie mowilismy ze go nie widzielismy. gosc zabral prawo jazdy tacie ze niby nie dowidzi wmiawial nam ze jecahismy 90Km/h (ograniczenie bylo do 40) faktycznie jechalismy ok tej predkosci, ale gosc nie mial dowodow, byl bardzo nie mily,zaczol gadac ze jestesmy z krakowa to nam sie wydaje ze nam wsyztsko wolno..sprawa poszla do sadu bo ojciec nic nie przyjol.na pierwsza rozprawe nie poszlismy, akurat tata mial operacje, ale tata dokladnie opisal sytuacje na 4 stronach A4 i wyslal im razem z wyjasnieniem czemu go nie bedzie.na druga rozprawe ja sie nauczylem na pamiec tego listu. oddali tacie prawo jazdy, a pozniej wygralismy sprawe.trche to wszystko trwalo ale wyszlo na nasze.opisalismy dokladnie zachowanie policjanta razem z cytatami niektorych słow ktore do nas mowil.w zasadzie bylo jego słowo przeciw naszemu. tata nasciemnial ze ma juz dlugo prawojazdy, ze nigdy klopotow z policja nie mial, ze nie mial powodu do ucieczki przed nimi itp
Moze to ci cos pomorze
Powodzenia |
rafal125p polonez 1985 gorzów | 2007-08-31 20:56:05 dzięki za rady , grunt to mówić pewnie i nie kręcić , acha sprawa jak mówiłem miała miejsce 6 miesięcy temu więc w zimę ( miałem zimówki , ale i tak daję sobie jaja uciąć ,że nic nie piszczało ) |
bimber1 (S) Furious Moderator kant Kraków | 2007-08-31 21:09:36 ale nawet jesli piszczalo to co ????? wolno ci energicznie ruszyc jesli sytuacja tego wymaga prawda ???? nie ma przepisu zabraniajacego szybko przyspieszac do dozwolonej predkosci ja tak czesto z policja startuje na swiatlach i odpuszczam jak jest max dozwolona predkosc i nikt mi nic nie zrobil ![]() |
nds F&F Sympatyk Suzuki Płock | 2007-08-31 21:31:02
ja jeżdżę całym rokiem na zimówkach bo śmigam głównie po luźnych nawierzchniach. Nie czuję się debilem ![]() |
stasiu F&F MEMBER 125p 73' Łódź | 2007-08-31 21:39:44 a jednak ![]() |
Blady F&F Sympatyk FIAT | 2007-08-31 21:47:18 Stasiu , okres masz? |
Spawn_ad F&F Sympatyk Fiat 126p 1,0 Rybnik | 2007-08-31 21:59:27 sędziowie też ludzie, na pewno Ci uwierzą jeżeli mówisz prawde |
nds F&F Sympatyk Suzuki Płock | 2007-08-31 22:34:29
uderz w stół a nożyce się odezwą |
LUKASSmajkel Rambo Brodłej | 2007-08-31 23:44:23 Może i czytują to policjanci ale szkoda nie napisac
madrosć wiekszosci z nich naprawde nie przekracza inteligencji główki od szpilki. PRZYKŁAD dostali chłopaki dziadostwo do pomiarów głosnosci.. I "teraz najlepsze" powiedzieli ze musza miezycna na 3/4 mozlwych obrotów. jak sie pytałem jakie sa mozliwe, odpowiedzieli ze tyle ile ma na obrotku reszty wam nie opisze bio byłem zszokowany jak sie okazało ze pomiarów dokonuja w blisko 6000 |