| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
shaq_ OMEGA 'A' LUBLIN | 2003-06-25 12:11:10 przy przebiegu 150 tysiow w mojej omie pojawil sie luz na lozyskach z przodu ( prawe bardziej) z wiadomych wzgledow-czy ktos to moze zmienial i jakie pieniadze dal - ja dzis zobaczylem cene i sie zszokowalem P.S. moim zdaniem mozna bylo to inaczej rozwiazac a ty patrze cala piasta jest z lozyskiem |
arklin Opel OMEGA B i BFL Koszalin | 2003-06-25 14:08:07 Niestety tak to już jest w Omci B jest to samo, ale na pocieszenie powiem, że w Astrze II są piasty z przodu i z tyłu i są trochę drozsze. Jak chcesz załatwię Ci cos takiego za.....powiedzmy 210 złociszy za samą piastę, z nakrętkami to by było jakieś..230 zł. Będzie to pierwyj sort, tak że bez obaw o jakość, po prostu siedze w tym temacie i chętnie pomogę. Po szczegóły pisz na priva.
P.S. Jeśli ktoś z Was potrzebuje jakichś łożysk niech wali na priv Pozdr [ wiadomość edytowana przez: arklin dnia 2003-06-26 09:12:56 ] |
gieroy LOB MEMBER granatowy panzer ale ... Siemianice | 2003-06-25 18:32:49 Kurza twarz moja w zeszłym tygodniu przekroczyła 220 tkm i narazie spokój aż dziwne ???
Pozdrawiam |
daro_el opel omega A Elbląg | 2003-06-25 18:54:03 cze qde czy na tym swiecie zawsze cos musi isc parami.Wyobraźcie sobie wyjeżdzam dziś z firmy (pierwszy raz nie wlaczylem radia) jade miastem okolo 70 na godzine cos mi wyje mysle i nagle NIE!!!! łozysko z przodu ktoreś |