| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Cameel Ford Mondeo MK2 kombi Warszawa Ursynów | 2007-09-02 14:39:32 Witam,
Poszukuję siłownika centralnego zamka od przednich drzwi pasażera (jesli ma to jakieś znaczenie). Po nacisnięciu przycisku na pilocie, otwierają się wszystkie drzwi, poza tymi jednymi. Zamykają sie wszystkie. Czasem, jak jest chłodno albo po deszczu to drzwi od pasażera tez się otwierają. |
Jabuszko Laguna Warszawa Bródno | 2007-09-02 15:19:10 heh jesli drzwi te czasem dzialaja to pierw sprawdz przewody w wiasce w drzwiach a dokladnie w tej gumowej harmonijce miedzy drzwiami. |
Cameel Ford Mondeo MK2 kombi Warszawa Ursynów | 2007-09-02 15:48:07 To jest tak, że zamykają się zawsze z pilota, a otwierają się tylko, jak popada albo jest zimno. Rozbierałem jakiś czas temu boczki, bo głośniki zmieniałem. Wydaje mi się że to siłownik. Jest taka możliwość, że to mogą byc przewody, jeśli zamyka się zawsze? |
krzychu_ch Klubowy Weteran Octavia Sosnowiec | 2007-09-02 20:20:12
Jest
|
Kula69 Klubowy Weteran BMW 530d Warszawa Ursynów | 2007-09-02 20:48:38
jak chcesz to mam |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2007-09-02 20:59:34 ja też mam ale nie polecam...
działa tylko jak jest ciepło i nie pada
za grosze można kupić nowy siłownik... klikkk montaż polega na odpowiednim polutowaniu kabli oraz wywierceniu 2 dziur w blasze bo siłownik ma ciut inny skok i trzeba go osadzić niżej... chyba że znajdziesz idealnie pasujące siłowniki w tej chwili mam w drzwiach 4 podobne siłowniki i central chodzi idealnie.... pozdro |
Cameel Ford Mondeo MK2 kombi Warszawa Ursynów | 2007-09-02 22:13:07
Kurcze, to może jakoś szeregowo podłącze razem z moim (otwiera jak jest zimno i w deszczu) i będzie zawsze działać
Tak myślę, czy jakbym kupił 1 nowy na tej aukcji, to czy razem ze starymi pozostałymi nie będzie się gryzł. Może lepiej wszystkie wymienić? Kula69, ile chcesz za niego? Jeszcze sprawdzę te przewody, ale ile chcesz za swój? Acha, nie wiem, czy to coś wniesie do tematu, ale jak otwieram z pilota i drzwi pasażera się nie otworzą, to korek i tak się poruszy, czyli tak, jakby siłownik chciał go wypchnąć, ale nie miał siły |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2007-09-02 23:34:21
możesz wymienić jeden... ja tak robiłem... ale stopniowo kolejne mi padały.... ostatnio zmieniłem ostatni własnie w drzwiach pasażera... wytrzymał najdłużej |
Cameel Ford Mondeo MK2 kombi Warszawa Ursynów | 2007-09-05 12:08:19 Dzięki koledzy.
Pisałem do kilku osób z allegro, które sprzedają rozbitki na części. Jedna baba chciała za taki siłownik... 100zł . Chyba ją nieźle pogrzało. Najsensowniejsza cena, jaką mi podali to 25zł, ale nie wiem, czy w tym przypadku nie kupić lepiej na allegro kompletu tak, jak pisał kolber7. |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2007-09-05 12:36:52
Jedyne sensowne wyjście. Też swego czasu wymieniłem wszystkie. |
krzychu_ch Klubowy Weteran Octavia Sosnowiec | 2007-09-05 13:05:16
Kup komplet na allegro 3 slavy i 1 master
Będziesz miał pewność że to będzie działać
A jak kupisz używki oryginalne to za 2 miechy lub na wiosne zaś będziesz wyzywał ze Ci central nie bangla |