(S) Silnik gr A-14 gr 1600 OHV do złożenia i inspekcji

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Silnik pochodzi z FSO 1600 K Godwoda i startował w RSMP pod koniec lat 80-tych
Motor do złożenia i sprawdzenia był problem z ciśnieniem oleju
posiada
-głowice na dużym zaworze po wielu przeróbkach
-wałek rozrządu A gr
-wyważony układ tłokowo-korbowy
-niski blok
-płytka miskę olejową i zmodernizowaną pompe oleju
-i kilka innych
Silnik zasilany był seryjnym gaźnikiem ale można zastosować inne
1000zł
tel 503523723

P.S
Do sprzedania także FSO 125p w którym jeździł ten silnik
auto z klatką lekkie i mocno powzmacniane kompletne z zawieszeniem i kołami elementy nośne zdrowe do zrobienia progi błotniki i lakier
Samochód ma obecnie założony silnik 1800DOHC
Możliwość sprzedania w różnych konfiguracjach
Pozdrawiam

coś wiecej o fiaciku można powiedzieć jakieś zjęcia, cena??

Foto fiacika bym poprosił lugol3@wp.pl[addsig]

Cytat:
2007-09-04 08:54:49, winiar7 pisze:
Silnik pochodzi z FSO 1600 K Godwoda i startował w RSMP pod koniec lat 80-tych Motor do złożenia i sprawdzenia był problem z ciśnieniem oleju posiada -głowice na dużym zaworze po wielu przeróbkach -wałek rozrządu A gr -wyważony układ tłokowo-korbowy -niski blok -płytka miskę olejową i zmodernizowaną pompe oleju -i kilka innych Silnik zasilany był seryjnym gaźnikiem ale można zastosować inne 1000zł tel 503523723 P.S Do sprzedania także FSO 125p w którym jeździł ten silnik auto z klatką lekkie i mocno powzmacniane kompletne z zawieszeniem i kołami elementy nośne zdrowe do zrobienia progi błotniki i lakier Samochód ma obecnie założony silnik 1800DOHC Możliwość sprzedania w różnych konfiguracjach Pozdrawiam

Jest mozliwośc poskładania całego motoru i zrobienia tego co potrzeba +500zł

jakieś dodatkowe info na temat budy z gratami, oprócz silnika i mostu. jakies fotki, jaki zawias, a skrzynia biegow jest jakas?? ja coś to poprosze o te dane na miles125@neostrada.pl, z góry dzieki, pozdr.

Auto ma świeży szeroki zawias z nowymi sworzniami hamulce Lucasa z tyłu jugol + dystanse w środku instalacja zbiornik wew paliwa ręczny hydrauliczny itp
Do sprzedania bez silnika skrzyni felg
cena 800zł

ile z silnikiem i skrzynią?

Cytat:
2007-09-05 11:32:06, toki pisze:
ile z silnikiem i skrzynią?

którym silnikiem?

wyślij mi dokładne fotki klatki (zgodna z zał?)

co z dzwonem? mam wysyłać?
(poślij mi adres na priv bo gdzieś mi sie skasował)

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Klatka skręcana czy spawana? I czy wg Ciebie da radę zainstalowac ją w polonezie? I jaka cena za samą klatkę?

Cytat:
2007-09-05 20:56:32, enes pisze:
Klatka skręcana czy spawana? I czy wg Ciebie da radę zainstalowac ją w polonezie? I jaka cena za samą klatkę?

Klatka skręcana
do Poloneza nie podejdzie

jestem powaznie zainteresowany, ale mam parę pytań.
1. ile chcesz za calego jezdzacego kanta z poskladanym silnikiem 1600, oczywiscie z klatka ?
2. jak jest z OC i badaniami do tego auta?
3. czy mozesz wyslac dokladne zdjecia i opis wszystkiego na mojego maila mickeynycz@wp.pl
4. czy masz 4 takie felgi abarth jak na zdjeciach ma ten kant?

[ wiadomość edytowana przez: markus-orange dnia 2007-09-07 01:41:14 ]

Cytat:
2007-09-07 01:38:15, markus-orange pisze:
jestem powaznie zainteresowany, ale mam parę pytań. 1. ile chcesz za calego jezdzacego kanta z poskladanym silnikiem 1600, oczywiscie z klatka ? 2. jak jest z OC i badaniami do tego auta? 3. czy mozesz wyslac dokladne zdjecia i opis wszystkiego na mojego maila mickeynycz@wp.pl 4. czy masz 4 takie felgi abarth jak na zdjeciach ma ten kant? [ wiadomość edytowana przez: markus-orange dnia 2007-09-07 01:41:14 ]

za 2tys zł auto będzie z silnikiem skrzynią jeżdzące będzie posiadało wszystko opróćz felg Abartha foteli

dodatkowo mozliwość dorzucenia
halogeny dalekosiężne
instalacja gaz do gaźnika stan idealny
ręczny hygrauliczny
i kilku innych

OC i przegląd wyszło
mam 4szt felg + kapselki
Pozdrawiam

przepraszam z OT ale zastanawiam się jak ludzie nie boją się nie płacić OC , chyba ,że jest na to jakiś patent , bo ze wszystkich stron słyszę o funduszu gwarancyjnym a co rusz można przeczytać w ogłoszeniach teksty typu oc skończyło się 6 mies temu

pytam poważnie czy jest jakiś patent nie złomując auta , bo jeździłem sporadycznie w tamtym roku ( 2 kjs-y + kilka razy poświrować po lesie ) a oc 1400 zł musiałem tym patafianom zapłacić ( 2.0 bym za to kupił )

pozdrawiam

Cytat:
2007-09-07 08:29:56, rafal125p pisze:
przepraszam z OT ale zastanawiam się jak ludzie nie boją się nie płacić OC , chyba ,że jest na to jakiś patent , bo ze wszystkich stron słyszę o funduszu gwarancyjnym a co rusz można przeczytać w ogłoszeniach teksty typu oc skończyło się 6 mies temu pytam poważnie czy jest jakiś patent nie złomując auta ,

opinia o wartosci historycznej auta i mozesz nie miec ciaglosci OC. Tylko auto musi miec minimum 25 lat

to to wiem ale niestety mój pold jest z 85 roku

up
silnik 850
auto 700