| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kula69 Klubowy Weteran BMW 530d Warszawa Ursynów | 2007-09-04 23:34:59 kiedys było cos na wolskiej 153 ale teraz to jest zrównane i zaorane ale zerkne bo moze zostawili nam adres |
mifinka (S) Klubowy Weteran Ford Probe 2,5V, BMW ... Warszawa - Wola | 2007-09-04 23:54:16
Sam się utop! Jakbym miała sobie chromić plastiki, tobym Wam nie zawracała głowy. Jak nie widziałeś nigdy na oczy Trabiego, to nie wiesz, że nawet w takich "WOZACH" sa części metalowe, ale właściwie o czym ja tu z Tobą dyskutuję |
krzychu_ch Klubowy Weteran Octavia Sosnowiec | 2007-09-05 00:24:43 Łosz kutfa
A ja myślałem że wam te okularki w espero rdzewieją
Pardon i zwracam honor |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2007-09-05 00:58:25
POPIERAM w całej rozciągłości !
Krzychuchachowi naprawdę coś się ostatnio dzieje niedobrego ...
...fszyskim by tylko dokładał i przycinał
Mifinka...sie mi wydawa że przy odrobinie szczenścia można by znańść oryginały w idealnym stanie....(znaczy chyba taniej i trwalej będzie ).. Powodzonka! ![]() |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2007-09-06 23:51:25 |
Tomek-Mydlowski Warszawa | 2007-09-07 00:05:39 galwanizer jest jak sie jedzie do piaseczna. Za chiny ludowe nie pamiętam ulicy - ale chyba jest to Trąbity czy jakoś tak.
Jadąc puławską w strone piaseczna, przed salonem volvo i stacją orlen (bedą po prawej stronie) skrecasz w prawo tuż za salonem mazdy/ssangyounga. Jak skręcisz jedziesz z 50-100metrów i ponownie dajesz w prawo w taką uciekającą w dół uliczke. To jest właśnie ta o której mówie, ale nazwy dokładnie nie pamiętam. Tą uliczką jedziesz dobre 200metrów jak nie lepiej i galwanizera bedziesz miała po prawej stronie. Jak pracowałem kiedyś w konstancinie - to tam woziliśmy aluminium do anodowania. |