| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kjub bob ... i turbo bocian Rzeszów / Kraków | 2007-09-05 15:39:38 Mial ktos kiedyś stycznośc z Fiestą Xr2i rocznik '91 ? Mam na oku takie coś i chcialbym sie dowiedzieć jak to sie sprawuje? |
yapko F&F MEMBER Fiat 128 Tarnow/Krakow | 2007-09-05 16:45:39 Moja '92 byla wyklepana z przystanku i miala za mala zwezke na gazie wiec sie nie wypowiadam ![]() |
flapjck1 F&F Sympatyk mini urzut | 2007-09-05 17:41:54 wlew to norma w fiestach i eskortach z tamtych lat
sprawdz podluznice tylne!!!! i to bardzo dokladnie, lubia sie dzwony na sprezyne chowac w nich troche jak nisko siedzi z tylu to masz powody do niepokoju
silnik jest dosc trwaly kumpel mial takie cos, od samego poczatku dzwonilo na kilku zaworach i zarlo nieprzyzwoite ilosci oleju ale kumpel zrobil tym kilkadziesiat tys km bezproblemowo tylko olej dolewal jakis syf jak go znam
sprzedal do ludzi jeszcze jak ci przerywal to przyczyn jest kilka od pompy paliwa poczawszy na elemntach skladowych ukl. zaplonowego skonczywszy
po prostu sprawdz sumiennie jak kazde starszawe auto |
stasiu F&F MEMBER 125p 73' Łódź | 2007-09-05 17:46:04 poprostu odpusc sobie! samo to ze to ford, gowno jak ja cie p...e. Oczywiscie zaraz napsize pat ze on ma i nie narzeka srutytutydruty - tylko ze juz w tego forda wlozyl ze 4ry inne. |
Pat_kdb F&F MEMBER Fiaty 126p i Fiat 126 Bytom | 2007-09-05 18:00:39
wyjebuj, silnik poszedl z niemca a reszta ze sklepu nowe czesci, wraz z instalacja gazowa (nowa) wyszeld mnie pare stow taniej niz stoi goly na rynku, wiec mi tutaj nietutaj I jestem zadowolony, bo kazdy lubi co ma, wazne ze sie niejebie. A fordy gnija i tak samo jak astry, trzeba albo sie przygotowac na robote, albo jezdzic tak jak jest. |
Blady F&F Sympatyk FIAT | 2007-09-05 18:20:12
i tym oto pozytywnym akcentem kończymy , odsyłam do tematu "mój dupowóz" |