Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Bolls_no1 HF MEMBER Hyundai Sonata 2,5 V6 Włocławek | 2007-09-06 19:25:50 No więc tak, widzieliśmy, dotykaliśmy i używaliśmy ![]() Po kolei, od najmniejszego ![]() I30 (1,5 benzyna)- przejechałem nim może kilometr lub dwa (5 osób w środku) i stwierdziłem, że to autko nie dla mnie, jest za małe. To był najważniejszy dla mnie argument, ale pomijając to, stwierdzam że ten samochód może sporo zamieszać w segmencie B ![]() ![]() ![]() ![]() Tuscan - nie jeździłem ![]() Santa Fe (też diesel)- To jest to coś, co mnie urzekło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Podsumowując, najwięcej adrenaliny dostarczyły mi quady ![]() ![]() ![]() W moim teście Santa Fe wygrywa na długie lata ... czas zacząć się rozglądać za takim samochodem ![]() |
![]() Tomi_Li (S) HF MEMBER Hyundai Sonata Y3 Szczecin | 2007-09-06 19:40:17 Ja i30 nie jeździłęm, ale jakoś nie żaluję bo nie przepadam za tak małymi autami, a i wizualnie mi się nie podoba.
Tucson z całymi bambetlami Sonego i pięcioma osobami na pokładzie nie dawał sobie rady niestety, za słaby silnik jak na to auto. Ale poza tym auto bardzo fajne w prowadzeniu, a pozycja za sterami też mi przypadła do gustu. Santa Fe z silnikiem benzynowym niestety mnie zawiódł pod względem osiągów, a kick-down w automacie woła o pomstę do nieba, bo się długo zastanawiał czy zacząć przyspieszać. Jak dla mnie za długo. Natomiast pod względem wyposażenia to pełnia szczęścia. Co do wrażeń wizualnych podczas jazdy, to troche za krótka maska i dość wysoko się siedzi, ale to raczej złudzenie i kwestia przyzwyczajenia. Zwycięzcą jest moja Sonata z wyposażeniem Santa Fe, ale tak to nawert w Erze się nie da ![]() |
![]() speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2007-09-07 08:00:38 I30 -- nam w przeciwieństwie do poprzedników przypadło do gustu to autko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Santa-Fe -- jeśli chodzi o design to najładniejszy z całej trojki ale jednak jazda nim nie sprawiała mi takiej frajdy jak np. I30 ![]() ![]() Tuscon (Demo Car)-- miałem tylko mozliwośc przejechania się nim tylko wczasie konkursu ale bardzo pozytywnie mnie zaskoczył ![]() ![]() to chyba tyle ![]() |