Co wy na takie rozwiazanie??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy kolorystyka bedzie ok?? mi osobiscie sie podoba ale chcialem zasiegnac waszej opini

nie zwracajcie uwagi na wykonanie tylko na pomysl
pozdro

[ wiadomość edytowana przez: kolo21dg dnia 2007-09-07 16:50:47 ]

dach na biało wg mnie

Felgi: środki czarne, a ranty w polerke, a co do malowania całego auta, to czarny kolor jak najbardziej, ale chyba lepiej całe auto w jeden pomalować...

prosze bardzo

felgi to produkt programu. mam rs-owskie ale czarne beda bankowo

a co do dachu to wlasnie chcialbym pozostac przy fabrycznym kolorku

[ wiadomość edytowana przez: kolo21dg dnia 2007-09-07 17:07:19 ]

Wersja dwukolorowa wyglada ciekawie, ale jednak cos w niej dziwnego, moim zdaniem jesli dach mialby byc bialy to szyby nie moga byc wtedy czarne.

Wyglada z tym dachem i dziwnie i ciekawie za razem, ale z kolei jak pomalujesz wszystko na czarno to bedzie zwyczajnie, no sam nie wiem

Moze sprobuj pomalowac dach na srebrno?

jednak upieral bym sie przy fabrycznym suficie
ale cenie sobie wszystkie uwagi i biore pod uwage wszystkie podpowiedzi.
dawajcie dalej

[ wiadomość edytowana przez: kolo21dg dnia 2007-09-07 17:11:06 ]

"przemaluj" fotke z widokiem od przodu

i wtedy bedzie mozna cius wiecej powiedziec jak by sie od przodu to "widzialo"

Ciekawy pomysł ale jak dach na biało to lusterka słupki drzwiowe i ranty felg też bo tak jak teraz to rzeczywiście dziwnie to wygląda.

Cytat:
2007-09-07 17:41:53, ari10 pisze:
Ciekawy pomysł ale jak dach na biało to lusterka słupki drzwiowe i ranty felg też bo tak jak teraz to rzeczywiście dziwnie to wygląda.

przeciez lusterka i ranty felg sa biale ale to tylko pogladowe zdiecie niebieski dach pozostaje

nie jestem zwolennikiem kolorowych aut. zostawilbym całość czarną.

dla mnie fajne
tylko dach srebrny ( nie biały ) no i słupek tez koniecznie srebrny.
Szyby jak dla mnie mogą być czarne

jak dla mnie to tylko 2 kolorki,ale w wersji z biala gorai wtedy szyby tez by musialy byc jasne i ta ramka drzwi pomiedzy szyba od kierowcy a tylna szyba tez na bialo

Moim zdaniem ciekawa alternatywa, ale postarał bym sie o lepsze foto i podesłałbym do Bugza z prośba o VT i kolorem bym jednak inny dał ,ale fajnie ,fajnie

podoba mi sie...felgi czarnie z polerowanym rantem, super sprawa jak ma np boru
do tego essa proponowal bym conajmniej 17"
Ale czarne auto i niebieski dach
Proponowal bym srebrny jak koledzy

Cytat:
2007-09-07 19:42:03, POMPA pisze:
podoba mi sie...felgi czarnie z polerowanym rantem, super sprawa jak ma np boru do tego essa proponowal bym conajmniej 17" Ale czarne auto i niebieski dach Proponowal bym srebrny jak koledzy

Pompa jak juz to akwamarynowy kolorek, a poważnie musi sie odrózniac a np brytyjsa flaga na dachu tez by fajnie wygladała

srebrny powiadacie hmmmm... zobaczymy jak to wyjdzie na innych fotkach ale z seria na dachu
zaraz wrzuce fotke

[ wiadomość edytowana przez: kolo21dg dnia 2007-09-08 14:29:38 ]

bierz przykład z McLarena
Czarno - srebrny a do tego można coś dodać w czerwonym, tylko ostrożnie jak już

Cytat:
2007-09-07 17:38:28, gigi24 pisze:
"przemaluj" fotke z widokiem od przodu i wtedy bedzie mozna cius wiecej powiedziec jak by sie od przodu to "widzialo"

no to sa inne fotki

mamy chyba w klubie juz czarnego essa z bialymi slupkami jesli dobrze pamietam tylko pamiec mnie zawodzi kogo jest to auto